Dacas – “Wij kijken verder dan de financiële cijfers van vandaag”

Dacas uit Antwerpen doet veel meer dan traditioneel boekhoudwerk. “Wij zijn accountants- en belastingconsulenten en begeleiden bedrijven proactief op fiscaal en financieel vlak,” stelt vennoot en medezaakvoerder Brian Vintioen. “Daarbij kijken we verder dan de financiële prestaties van vandaag.”

Brian Vintioen: “Proactief denken staat voorop.”

Dacas streeft voor zijn klanten naar een maximale toegevoegde waarde. “In vele gevallen werken we als rechterhand van de bedrijfsleiding en evolueren we mee met de vennootschap. Proactief denken staat voorop. Concreet helpen we bedrijven bij hun belastingaangiftes, verstrekken we fiscaal advies, ontwikkelen we organisatiestructuren en begeleiden we startende of groeiende ondernemingen. Maar ook het samenstellen van businessplannen of het selecteren van verzekeringsmaatschappijen behoort tot de mogelijkheden. We vertrekken steeds van een initieel gesprek waarin we peilen naar de verwachtingen van de bedrijfsleiding. Vervolgens bakenen we samen af op welke gespecialiseerde domeinen wij ons concentreren.”

Samenwerking

Dacas biedt ook een totaalservice voor het traditionele boekhoudwerk, maar het is geen must voor een samenwerking. “Wij kunnen perfect een klant adviseren die samenwerkt met een ander boekhoudkantoor of met een interne boekhouder.”
Hoveniersstraat 53/85 – 2018 Antwerpen
T 03 205 68 00 – info@dacas.be – www.dacas.be