Dakdekker Frans Corvers – “Ervaring is onmisbaar bij dakrenovatie en -restauratie”

Dakdekkingsbedrijf Frans Corvers bouwde de afgelopen jaren heel wat expertise op in uitdagende renovatie- en restauratieprojecten. De Leuvense universiteit – die tal van grote historische gebouwen telt – schakelde het ervaren team van Frans Corvers al meermaals in.

Mia, Frans, Patrick en Danny Corvers.

Sinds tien jaar specialiseert Frans Covers bvba zich in restauratie- en renovatiewerken van kastelen, kerken, monumenten en grote villa’s. Voor deze koerswijziging had de onderneming als ‘gewone’ dakdekker al een succesvol parcours van maar liefst 45 jaar achter de rug.

Vakkennis

“We tellen in ons team 15 ervaren vakmensen,” zegt zoon Patrick Corvers, die de zaak mee leidt. “Sommigen werken al 30 jaar bij ons. Zij bezitten een schat aan ervaring. Hun vakkennis komt het best tot zijn recht in grote en uitdagende projecten. Daarom beslisten we resoluut op de restauratie- en renovatiemarkt te mikken.”

Vaste partners

Frans Corvers bvba werkt vooral in opdracht van architecten en aannemers die zich specialiseren in deze nichemarkt. “Voor het dak zoeken ze een vaste en betrouwbare partner met veel ervaring. Ze willen gewoon dat de klus probleemloos geklaard wordt. Iedereen in de sector weet waar wij voor staan: vakwerk én duurzaamheid,” zegt Frans Corvers.

Borgtstraat 102, 2430 Laakdal
Tel.: +32 13 67 14 82, frans.corvers@skynet.be