Day One Business Travel – De reissector opnieuw bekeken

Day One Business Travel is een dynamische speler op de markt van de zakenreizen. Het jonge bedrijf gaat prat op een heldere en zakelijke benadering van alle reisaspecten. Naast een professionele service met een lage kostenstructuur zijn een persoonlijke touch, een doorgedreven vakkennis en een jarenlange ervaring dé factoren die sinds dag één het succes van Day One bepalen.

Onafhankelijk en up-to-date

Arlene Van Bulck.

“Day One is een kantoor voor alle soorten reizen,” vertelt Arlene Van Bulck enthousiast. “Maar toch zijn we anders. Day One Travel benadert reizen op een hedendaagse manier. Dit houdt in dat we nuchter omspringen met budgetten, dat we snel en efficiënt werken en dat we persoonlijk en flexibel blijven.”

“De specifieke service van ons kantoor is het resultaat van 20 jaar ervaring in de reissector. Gestart in de luchtvaart, overgestapt naar het reisbureau om uiteindelijk te specialiseren in business travel. Op basis van mijn ervaringen in de verschillende aspecten van de reiswereld vond ik dat er nog steeds nood was aan een specifieke service naar bedrijven toe om hen professioneel te begeleiden in het plannen van hun zakenreizen.”

“Day One Travel is er gekomen omdat de behoefte er was om nog meer in te kunnen spelen op alle tendensen in de reissector en zo de service naar bedrijven te kunnen optimaliseren. Als 100% onafhankelijk reisbureau gaan we steeds tot het uiterste om onze klanten een service op maat te kunnen bezorgen. We richten ons voornamelijk op het B2B kanaal. Zo’n 90% van onze klanten bestaat uit zakenreizigers, de overige 10% zijn privéreizen.”

Uitgebreid dienstenpakket

Day One Business Travel verzorgt vliegtickets, hotels, incentives en meetings, huurauto’s, ferry- of treintickets, reisverzekeringen en visumformaliteiten. “In een continu veranderende reismarkt is het immers belangrijk een aanspreekpunt te zijn dat alle reservaties kan centraliseren. Dit is de enige manier om alles duidelijk en transparant te houden voor de klanten. Bovendien weten we door onze zakelijke benadering van de reissector precies welke service een bedrijf of zakenreiziger op prijs stelt.”

“Samen met mijn medewerkers zie ik het als onze opdracht om continu op zoek te gaan naar optimale reisplanningen en reisroutes aan zo laag mogelijke tarieven. Onze 24u-service wordt gegarandeerd door onze eigen medewerkers, dus geen noodnummer waarbij je, wie weet waar, in welk land, terecht komt. Die “callcenter-mentaliteit”, waar de meeste bureau’s naartoe gaan, die willen wij absoluut niet. Bij Day One Travel heeft service juist absolute prioriteit ”

“We zijn met ons team altijd bereid uw bedrijfsprofiel samen met u door te lichten om zo uw zakenreizen professioneler af te handelen. De reissector zakelijk bekeken is niet alleen onze specialiteit, het is onze passie.”

Langestraat 65, 9150 Kruibeke, Tel.: 03-296 61 39
Fax: 03-296 19 59, info@DayOneTravel.be, www.DayOneTravel.be