De Badboot in Antwerpen ontvangt managers op sfeervolle netwerkavond

Manager Launch Antwerpen 131029 BadbootAan het Eilandje, hartje Antwerpen, ligt het unieke en bekroonde concept; de Badboot – www.badboot.be. Een ideale locatie om onze bedrijfsleiders in groten getale te mogen ontvangen ter gelegenheid van de vernieuwde Antwerpen Manager 63 en Maxlife 9.

Op het bovendek werden de gasten hartelijk verwelkomd. Met zicht op de Schelde kon men van meet af aan genieten van een aperitief en zelfs een heuse herfstbarbecue.
Na een korte receptie werden alle genodigden benedendeks verder verwend in een gezellig en sfeervol kader. Niemand had het gevoel onder de Scheldespiegel te vertoeven. Kristiaan Goossens van Antwerpen Manager gaf het welkomstwoord, waarna Diana Wyn het concept en de mogelijkheden van de unieke gastlocatie verder toelichtte. ’s Zomers zwemmen, ’s winters schaatsen; dat zijn de bekendste mogelijkheden voor het grote publiek. Maar de boot biedt ook ruimte voor presentaties, events, voorstellingen,… zelfs toneel.
Els Verbraecken, CFO van DEME, ontving als een van de drie coverfiguren het eerste exemplaar van onze Antwerpen manager, en Else Verschueren en Kurt Van den Broeck van Ambrosia Fijnkeuken hadden diezelfde eer voor Maxlife 9, vooraf voorgesteld door Yuki Vercauteren.

In het kader van een internationale reportage over de Filipijnen werd de Ambassadrice Victoria Sisante Bataclan en haar voltallige delegatie hartelijk verwelkomd door onze afgevaardigd bestuurder Thieu Cuypers. Een kortfilm toonde hoeveel mogelijkheden deze republiek te bieden heeft, zowel toeristisch als economisch. Dankzij dit gezelschap kreeg het event een internationaal en vrolijk tintje.

Jan Klaps van ‘Shine leathercosmetics’ ontving de genodigden dan weer op zijn stand voor een kwaliteitsvolle luxebehandeling van alle gedragen lederen items. Schoenen, handtassen, riemen en portefeuilles werden terug als nieuw.
Onze aanwezige account managers zorgden zoals gebruikelijk voor de introductie aan nieuwe contacten, aan de hand van de aanwezigheidslijst. Zo werd het voor iedereen weer een geslaagde avond. Want actief nieuwe contacten leggen is en blijft de succesformule van deze Manager Launch.

[nggallery id=186]