De Feestenbouwer zorgt voor succesvolle lancering van Antwerpen Manager

AM47_Launch_025 [800x600]Was het de cateraar Mark Liebrecht van het welgekende restaurant De Kaasboerin? Of de exclusieve Excalibur en de limo’s? Of toch de locatie Salons Luithagen? In elk geval verzorgde De Feestenbouwer een smakelijk feestje op één van de vele mooie locaties die ze aanbieden en zorgde voor het juiste ‘cachet’ met de exclusieve wagens. Het was de combinatie van deze 3 factoren die voor de mooie opkomst zorgde tijdens onze zomerse vakantie-lancering op dinsdag 27 juli.

Antwerpen Manager nr. 47 bracht op de cover het boeiende verhaal van een ondernemende dame: Ilse De Meulemeester. Tot spijt van velen kon ze echter zelf niet aanwezig zijn voor het in ontvangst nemen van haar 1e exemplaar, haar broer Luc De Meulemeester mocht deze nobele taak op zich nemen. De winnaar van de Manager on Wheels wedstrijd vertelde over de aparte ervaring om in zo’n speciale wagen opgehaald te worden door een privé-chauffeur. Als druk bezet zakenman viel het hem ook op dat je zo op een veilige en geconcentreerde manier nog een heleboel telefoontjes kan doen, toch weer een tijdsbesparing in de drukke momenten.

Onder begeleiding van heerlijke bord-hapjes uit de keuken van De Feestenbouwer www.feestenbouwer.be werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Hierna werd met de aanwezigheidslijsten in de hand weer zeer actief genetwerkt.

[nggallery id=81]

 

Luc Lammens, CEO van Centric Belgium, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond.
Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de Excalibur, en getuigde over de indrukwekkende ervaring.
Luc Lammens : “ Het is een zeer aparte wagen met behoorlijk wat allure, je krijgt dan ook veel aandacht onderweg. Een privé-chauffeur is toch wel handig als je nog veel telefoontjes wil doen! Je kan je beter concentreren op het gesprek en het is natuurlijk veiliger. Een rit met zo’n exclusieve wagen lijkt me ook ideaal voor een bedrijfsevent of als je je personeel eens wil verwennen. Het geeft je een speciaal gevoel, echt de moeite waard!
Exclusif Limo Rental “XXL” , Schotensesteenweg 381, 2100 Deurne www.limo-rental.be.