De Kaasboerin: De feestenbouwer van Antwerpen

Concentreer je op waar je echt goed in bent en besteed de rest uit: dat geldt zeker ook voor catering en evenementen. “Wie voor bedrijfs- en/of personeelsfeesten, seminaries en ‘corporate events’ specialisten inschakelt, krijgt een beter evenement voor een – rekening houdend met alle, ook verborgen, kosten – lagere prijs,” zegt Frank Van Den Langenbergh, zaakvoerder van Mangerie ‘De Kaasboerin’, het limousinebedrijf ‘Exclusif Limo Rental XXL’ en cateringbedrijf ‘Mark Liebrecht’, gevestigd in Deurne.

ExcaliburDe Kaasboerin is een naam in Antwerpen. Frank Van Den Langenbergh heeft al 20 jaar ervaring en stuwde het bedrijf naar de absolute top op het gebied van all-in feestformules. “Noem ons feestaannemer en feestarchitect,” zegt Frank Van Den Langenbergh. “Elk evenement, seminarie of receptie willen we tot in de puntjes uitwerken en verzorgen. Zowel de atmosfeer als catering moeten daarbij succesvol zijn.” De kracht van cateringbedrijf ‘Mark Liebrecht’, of beter ‘de Feestenbouwer’, zit ook in het feit dat ze alles zelf organiseren. Daardoor gaan er geen extra kosten naar een evenementenbureau of tussenpersonen.

16 zalen en drie party-boten

“We beschikken over 16 verschillende zalen en salons,” vult Frank Van Den Langenbergh aan. “Daarnaast hebben we drie party-boten die een bijzonder cachet kunnen geven aan een evenement. Ideaal voor recepties, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen of congressen. Geen thema valt buiten ons bereik.” Ook in privé-feesten heeft het cateringbedrijf een ruime ervaring: jubilea, bruiloften, communies, enzovoort. Onze Mangerie ‘de Kaasboerin’ geldt als het visitekaartje waar een culinaire voorproef op het brede aanbodgamma in een stijlvol kader kan worden genomen. Als klap op de vuurpijl – om in het feestjargon te blijven – heeft Frank Van Den Langenbergh ook nog een vloot van 10 exclusieve wagens en 8 limousines XXL ter beschikking. “Het gaat onder meer om twee Excalibur, een Jaguar, een Porsche Speedster en een Bentley. We hebben ook 10 Mercedessen, nieuw model. Exclusieve limousineformules of -services zorgen voor een aangename trip in stijl. Soms zijn het de details die het verschil maken.” Info: www.feestenbouwer.be, www.dekaasboerin.be, www.limo-rental.be.