De Repertoire – “Nooit voor gesloten deuren”

Steeds meer zakenmensen en managers vinden de weg naar Brasserie De Repertoire in Herentals. “Elke dag openen we stipt om 9 uur. Wie hier afspreekt, staat nooit voor gesloten deuren,” zo vertelt chef-kok en zaakvoerder Joris Wils. Verder beschikt De Repertoire over twee vergaderruimtes en een feestzaal voor alle denkbare bedrijfsevenementen.

Margo en Joris Wils: “De jury van de Horeca Awards lauwerde onze uitgebreide wijnkaart voor zijn sterke prijs/kwaliteitverhouding.”

Van het interieur tot op het bord of in het glas, in De Repertoire vindt u net dat tikkeltje meer verfijning en finesse dan in een doorsnee brasserie. De afgelopen drie jaar won deze prachtzaak de Horeca Award voor ‘Beste Brasserie van België’. Onlangs volgde er met de Zilveren Lepel nog een extra bekroning. Verder lazen we lovende recensies in Culinaire Ambiance en Gastromania. “Voortdurend volgen we de hedendaagse trends,” zegt Joris Wils. “Ons keukenteam werkt maximaal met verse producten. De jury van de Horeca Awards lauwerde onze uitgebreide wijnkaart voor zijn sterke prijs/kwaliteitverhouding.”

Telkens iets unieks
Naast gewone bezoekers voelen ook zakenmensen zich hier helemaal thuis. De ideale ligging vlakbij zowel de E34 als de E313 vormt alvast een grote troef. Daarnaast biedt de infrastructuur tal van mogelijkheden. “Naast onze kleinere ruimte voor directievergaderingen, hebben we ook een grote vergaderzaal. Verder verzorgen we elk mogelijk bedrijfsfeest. Telkens maken we er iets unieks van, volledig volgens de wensen van de klant.”

Poederleeseweg 15 – 2200 Herentals – T 014 86 97 97 – info@derepertoire.bewww.derepertoire.be