Descartes – Het grootste logistieke netwerk ter wereld

Goederentransport en -administratie kosten veel tijd en geld. Descartes helpt u de informatie die gepaard gaat met de supply chain te stroomlijnen. “We zijn de missing link tussen bedrijven, leveranciers en klanten,” zeggen sales consultants Peter Heylen en Jan Verbreuken.

Peter Heylen en Jan Verbreuken: “We zijn de missing link tussen bedrijven, leveranciers en klanten.”
Peter Heylen en Jan Verbreuken: “We zijn de missing link tussen bedrijven, leveranciers en klanten.”

Descartes pioniert in de elektronische gegevensuitwisseling van goederenstromen. Meer dan 8000 transporteurs, rederijen en grote bedrijven rekenen op het Canadese bedrijf met Europese hoofdzetel in Lier. Descartes heeft kantoren in 23 landen, klanten in ruim 60 landen en verenigt onrechtstreeks 35.000 partijen op zijn cloud. “Het is het grootste logistiek netwerk ter wereld,” weet Jan Verbreuken. Klanten importeren hun goederengegevens in die cloud, zodat fabrikanten, transporteurs en carriers, maar ook douane, klanten en leveranciers er over kunnen beschikken.

Het ‘Global Logistics Network’ van Descartes biedt u de flexibiliteit om op uw manier samen te werken met andere partijen. U kunt gegevens naadloos via het netwerk naar verschillende handelspartners verzenden, gebruikmaken van de netwerkgebaseerde oplossingen van Descartes of koppelingen naar uw bestaande oplossingen maken. De flexibiliteit van het GLN geeft u de mogelijkheid om logistieke bedrijfsprocessen te creëren waarmee u uzelf onderscheidt van de concurrentie.

D_NoTag_WithGradient_POS_CMYKDuwijckstraat 17 – 2500 Lier – T 03 800 06 00 – info@descartes.comwww.descartes.com