DIBO Belgium rolt de rode loper uit voor de Manager Launch

Antwerpen Manager nr. 55 en Maxlife Antwerpen Lifestyle nr. 4 werden op dinsdag 13 maart 2012 gelanceerd in het statige gebouw van DIBO Belgium (http://www.dibo.com/nl/verkooppunten/dibo-vestigingen/dibo-belgie-nv ). Bij aankomst ontving iedereen een ticket voor “DIBO the movie”, waarna ze in het bioscoop-zaaltje een korte bedrijfsfilm te zien kregen. Vervolgens was de rode loper uitgerold voor de 150 Manager-genodigden. Deze liep door heel het gebouw, via het magazijn en de producten, naar de technische afdeling, door de kantoren en terug naar de showroom, waar iedereen kon genieten van een drankje en een hapje.

Sven Stuyven, Managing Director van DIBO Belgium, werd bedankt voor de mooie en originele ontvangst, en mocht daarna ook het eerste exemplaar ontvangen van Antwerpen Manager 55. De coverdisplay van maXLife Antwerpen Lifestyle 4 werd overhandigd aan Hendrik Winkelmans van Fiets!

Onder begeleiding van heerlijke hapjes werd het nieuwe magazine met gezonde nieuwsgierigheid onthaald en gelezen. Vervolgens werd de nadruk gelegd op het netwerken. De reacties waren positief, de aanwezigheidslijsten waren de leidraad en onze account managers stelden spontaan managers aan elkaar voor. Het was weer een gezellige avond!

We horen graag hoe jullie de netwerkavond hebben ervaren via mp@managermagazines.be

[nggallery id=131]