Direct Greenlife – Zuivere lucht bevordert de werksfeer!

Direct Greenlife (Merksem) – een onderdeel van International Direct Greenlife – importeert en verdeelt exclusieve producten die een belangrijke bijdrage leveren voor de gezondheid. Het bedrijf is hoofdverdeler van Carico in de Benelux.

Waldrik De Pauw.
Waldrik De Pauw.

Naast de industrie is vooral het verkeer verantwoordelijk voor de uitstoot van CO2 en fijn stof. De luchtkwaliteit binnen is slechter dan die van buiten en dus hinderlijk voor de werknemers. Met alle ongewenste gevolgen van dien: longkanker, hart- en vaatziekten, verminderde hersenactiviteit, hoofdpijn, minder energie, slechtere ademhaling … Kortom, de werksfeer en de efficiëntie van het personeel lijden eronder. Om nog te zwijgen van het werkverlet.

Lucht- en waterzuivering
De uiterst geavanceerde luchtzuiveringssystemen van Direct Greenlife zijn in staat om stofdeeltjes tot 0.3 micron tegen te houden. Nadien vormt er zich een bacteriële neutralisatie, absorptie van VOC’s, ionisatie voor een frissere geur en oxidatie voor een complete ontsmetting. De apparaten zuiveren ook de ventilatie en airco-systemen van kantoren. Daarnaast levert het merk ook waterzuiveringssystemen. Ter vervanging van waterkoelers of flessenwater plaatst Direct Greenlife een filter op de hoofdleiding en/of onder de gootsteen. Zuiver water, zonder chemicaliën of zware metalen: een veel goedkopere oplossing.

logo Direct Greenlife_rgb_lowWulpstraat 17 – 2170 Merksem – T 03 641 62 01 – info@directgreenlife.bewww.directgreenlife.be