Durme-Natie – gevestigd in de haven van Antwerpen

ecostorehomeSinds het ontstaan in 2006 is Durme-Natie CVBA uitgegroeid tot een belangrijke speler in de sector van warehousing, mede dankzij het gemotiveerde en ervaren team van administratief en uitvoerend personeel.
Ons bedrijf , dat gevestigd is in de haven van Antwerpen, beschikt over 3 eigen magazijnen en huurt daarnaast nog verscheidene opslagruimtes – gelegen aan het gloednieuw administratief kantoor -, samen goed voor meer dan 60.000 m².
Durme-Natie CVBA is gespecialiseerd in het beheer van ruwe koffie- en cacaobonen, gestockeerd in zowel zakgoed, BB’s, als in bulk. Maar ook honing in vaten, houtpellets in bulk, en suiker behoren tot ons vakgebied.
Wie zijn goederen bij Durme-Natie CVBA stockeert, mag rekenen op een correcte en uitgebreide service. Naast het opslaan van de goederen, zorgen wij, indien gewenst, voor het lossen en laden van containers, vrachtwagens en lichters, douaneformaliteiten, staalnamen, kwaliteitsanalyses, transport in binnen-en buitenland, blends van koffie, wegingen, enz… . De jarenlange ervaring in de sector maakt het voor Durme-Natie CVBA mogelijk een gepersonaliseerd advies, gericht op de wensen en noden van ons cliënteel, aan te bieden.
Tot slot dient vermeld te worden, dat Durme-Natie CVBA beschikt over een uitgebreid pakket van kwaliteitscertificaten ( ISO, AEO, BIO, UTZ, Liffe, ICE ). Indien u meer informatie wenst, nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website www.durme-natie.be, waarop ook alle contactgegevens te vinden zijn.

dnlogoperspective
Durme-Natie CVBA

Ordamstraat 9
2030 Antwerp
Belgium

Phone: +32 (0)3 543 60 90
Fax: +32 (0)3 541 50 69