Dynamische netwerkhappening bij Mia electric Concept Store ter ere van de lancering van Antwerpen Manager 61 en MaXLife 8.

Mia electric Concept Store Op dinsdag 4 juni nodigde Manager Magazines weer een honderdtal ondernemers uit voor een dynamische netwerkavond ter ere van de lancering van Antwerpen Manager 61 en MaXLife 8. Gelegen in hartje Antwerpen toonde onze gastlocatie Mia electric Concept Store trots de verschillende Mia modellen. Deze elektrische lichtgewichten zijn niet alleen zeer zuinig maar leveren met hun lage uitstoot en recycleerbare materialen ook het bewijs dat auto en milieu wel degelijk goed samen kunnen gaan.

Tijdens het officiële gedeelte verwelkomde Laurent Schepens van Manager Magazines en Philippe Coen van Mia electric Concept Store de aanwezigen.
Nicolas De Schutter van Cleaning Masters nam als coverfiguur van Antwerpen Manager het eerste exemplaar in ontvangst, na het eerste schoongeborsteld te hebben, en sprak daarna een kort woordje tot het publiek. Op de cover van MaXLife prijkte ditmaal een echte natuurmens: Dirk Cools, die zijn passie voor het bomen kweken en het samenwerken met zijn gezin uit de doeken deed.

Ten slotte werden er verschillende leuke prijzen verloot: drie keer een ballonvlucht van Bertels Ballooning en maar liefst tien kaarten voor de Vip Loge van Manager Magazines tijdens de Diamond Race op 30 juni in Viersel. De gelukkige winnaars mochten natuurlijk ook op de foto.
Genietend van meerdere sublieme hapjes en sprankelende drankjes werd er na de presentatie wederom druk genetwerkt, onder begeleiding van onze account managers. Want nieuwe contacten, daar doen we het tenslotte voor!

[nggallery id=177]