Declercq Technics – Een stroom aan voorzieningen

Kmo’s kunnen tot 90 % besparen op hun verlichtingskosten dankzij re-lighting. Dat is slechts één van de specialiteiten van de Antwerpse onderneming Declercq Technics.

Werner Declercq: “Dankzij re-lighting kunnen kmo’s veel besparen.”
Werner Declercq: “Dankzij re-lighting kunnen kmo’s veel besparen.”

Een breed pakket
Declercq Technics legt zich toe op alle elektriciteitswerken (behalve hoogspanning): installeren, herstellen en renoveren. Daarnaast erkent het Ministerie van Binnenlandse Zaken de onderneming als beveiligingsinstallateur. “Bij particuliere woningen staan wij in voor zowel conventionele elektriciteitsvoorzieningen als domotica. Ook voor verlichting kan je bij ons terecht,” vertelt de zaakvoerder.

Op maat van de kmo
Ook voor kmo’s verzorgt Declercq Technics de plaatsing, herstelling of renovatie van de elektriciteit, netwerken en verlichting. Een sterk groeiende markt is die van de re-lighting in combinatie met het plaatsen van sensoren. Werner Declercq: “Een dergelijk project kan de onderneming een besparing tot 90 % op de energiefactuur opleveren.

Snel en correct
Als kleine onderneming staat Declercq Technics borg voor een klantgerichte service. Het nakomen van afspraken, het respecteren van de oplevertermijnen en een snelle interventie bij problemen vormen hier de sleutelbegrippen.

logo Declercq technics_rgb_lowTerbekehofdreef 6 unit B5 – 2610 Wilrijk – T 03 828 74 98  – info@declercq.nuwww.declercq.nu