Elboka – Sterk werk in grondprojecten

Voor kwaliteit en service in uw wegen-, riolerings- en grondprojecten gaat u langs bij Elboka uit Kasterlee. De vakbekwame en stipte medewerkers verzetten bergen werk.

Ronny Boonen en Luc Van Ende.

Goed begonnen is half gewonnen. Dat geldt zeker voor kostengevoelige wegen-, riolerings- en grondwerken. Om tijdverlies en nodeloze kosten te voorkomen laat u die (voorbereidende) taken beter over aan een specialist. Het familiebedrijf Elboka, al meer dan 30 jaar dé referentie in de sector, voert uw veeleisende opdrachten, binnen de afgesproken termijn, nauwgezet uit. Voor zaakvoerders Ronny Boonen en Luc Van Ende is een woord een woord.

Disneyland Parijs

De familieonderneming werkt voor bedrijven in België en daarbuiten. “Onze medewerkers verzetten met onze gespecialiseerde machines al bergen werk aan het pretpark Disneyland in Parijs en aan golfterreinen in Wallonië,” zegt Ronny Boonen. Bussenbouwer Van Hool uit Koningshooikt doet voor onderhoudswerken al jaren een beroep op de deskundigheid van het Kastelse bedrijf.

Verhuur en verkoop

Elboka vervoert ook kranen en machines en verhuurt voor korte of lange termijn minigravers en wegenbouwmachines tot 40 ton, indien nodig met machinist. Het bedrijf is de officiële verdeler van de Takeuchi minigravers.

Retiesebaan 171, 2460 Kasterlee
Tel.: 014-85 11 54, Fax: 014-85 15 81
info@elboka.be, www.elboka.be