Feestelijke jubileumlancering voor Antwerpen Manager 50 in Hospitality Center van het Sportpaleis

Op donderdag 17 maart 2011 werd de 50e editie van Antwerpen Manager feestelijk voorgesteld in het stijlvolle Hospitality Center van het Sportpaleis. De 190 aanwezige bedrijfsleiders en prominenten werden voor deze speciale editie verwelkomd door Mireille Preuveneers, Event Manager van Big Media Group, en door de Sales Manager Geert Brouwers.

Vervolgens onthulde Gunther Vandenberghe, Account Manager van Antwerpen Manager de cover van de Antwerpen Manager 50, waarna schepenen Robert Voorhamme en Marc Van Peel de eerste exemplaren mochten ontvangen. Hierna werd de allereerste editie van Maxlife Antwerpen Lifestyle gelanceerd. Selda Gemeiner van kapsalonketen “de Cliént” mocht als stijlvolle zakenvrouw de cover sieren en mocht dan ook de coverdisplay in ontvangst nemen. Het Sportpaleis werd bedankt en gefeliciteerd voor haar gezellige en glamoureuze eventzaal.

Na de speeches kon iedereen verder feesten en genieten van het smakelijke buffet verzorgd door het Sportpaleis. Iedereen kon via de aanwezigheidslijst het voltallige team van Manager Magazines aanspreken om geïntroduceerd te worden bij interessante contacten. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de eerste exemplaren van de magazines én enkele mooie gifts mee naar huis: van EVC Advocaten kreeg iedereen een memoclipper, Europlan Fruit Co-operation had gezorgd voor een gezonde appel, Infiniti-Beauty zorgde voor een welness-kortingsbon en het Aveda Lifestyle Salon gaf iedereen een verwenzakje met verzorgingsproducten mee naar huis. Een feestelijke afsluiter voor een gezellige avond !

www.sportpaleis.be

[nggallery id=97]