Fidimco – “Geen grote woorden, wel daadkracht en precisie”

Het magistrale gebouw op de Meir doet de reputatie van Fidimco alle eer aan. Deze erkende makelaar behartigt al flink wat jaren de belangen van kopers, verkopers, huurders en verhuurders. En dit steeds met een persoonlijke aanpak en de nodige accuraatheid. Daarnaast staat Fidimco ook in voor syndicus beheer en rentmeesterschap met de nodige zorg.

Kathleen Janssens en Eric De Bock.

20 jaar geleden werd Fidimco opgericht. “Fidimco is opgebouwd uit twee departementen,” vertelt Eric De Bock. “Enerzijds is er het departement beheer. Anderzijds is er de dienst immobiliën, waar ik negen jaar geleden mijn eerste stappen in de makelaarswereld heb gezet onder leiding van Luc Willemse. Ondertussen heb ik het roer overgenomen en telt de immobiliën afdeling drie medewerkers. Alles samen is Fidimco goed voor een ervaren team van een 20-tal mensen.”

Beide departementen werken los van elkaar, maar vullen elkaar aan waar nodig. Zo kunnen klanten die zich een opbrengsteigendom aanschaffen bijvoorbeeld ook beroep doen op het departement beheer. Een mooi pluspunt.

Correct & ambitieus

“Makelaars hebben in het straatbeeld niet altijd zo’n positief imago. Met Fidimco proberen we daar tegenin te gaan door grootspraak en drukdoenerij te vermijden. We benaderen onze klanten op een aanvaardbare manier. Daarbij gaan we prat op een persoonlijke service, correcte aanpak en afhandeling van elk dossier. We zijn dus geen mastodont die het contact met de klant naar de achtergrond verschuift. Niettemin zijn we erg ambitieus en willen we met Fidimco doorgroeien tot een vastgoedkantoor in Antwerpen en omstreken waar iedereen graag wil zijn. Aan enthousiasme en vechtlust ontbreekt het ons zeker niet…”

Residentieel vastgoed

De afdeling immobiliën van Fidimco is gespecialiseerd in residentieel vastgoed in en buiten de regio Antwerpen. “We zijn niet actief op zoek naar handelspanden, maar uiteraard zullen we op vraag van onze klanten ook commerciële transacties tot een goed einde brengen. Residentieel vastgoed is en blijft echter ons hoofddoel. Daarin zijn we sterk en hebben we de nodige kennis en ervaring opgebouwd.”

Sterke dienstverlening

De diensten van de immotak van Fidimco omvatten koop & verkoop, huur & verhuur, het zoeken naar geschikte woningen en locaties, waardebepaling voor huur en verkoop en het opmaken van up-to-date contracten. Daarbij wordt steeds de nodige discretie gehanteerd.

Meir 24, 2000 Antwerpen
Tel.: 03-231 26 17, Fax: 03-226 52 14
info@fidimco.be, www.fidimco.com