G. Theuns & Zn – Klein in structuur, groots in afwerking

85 jaar vertrouwen, dat moet je verdienen. Het succes van familiaal bouwbedrijf G. Theuns & Zn steunt op een bewuste kleinschaligheid en de zin voor detail. Het aannemersbedrijf werd tussen de twee wereldoorlogen opgericht door de overgrootvader. Sinds een vijftal jaren zet Jeffrey Huysmans de familiale traditie verder.

Jeffrey Huysmans en zijn team van medewerkers.
Jeffrey Huysmans en zijn team van medewerkers.

Klein en streekgebonden
“In al die jaren telde het bedrijf nooit meer dan een tiental werknemers,” vertelt de zaakvoerder. “Dat is een bewuste keuze. We werken met mensen uit de regio, in opdracht van mensen uit de regio.” G. Theuns & Zn wil dicht bij de klanten staan, hen gericht adviseren en elk project tot in de details opvolgen. Op die manier kan telkens weer een geslaagd resultaat voorgelegd worden.

Service op maat
De bouwheer kiest zelf hoe ver de dienstverlening van de firma gaat: louter ruwbouw of tot en met de volledige afwerking. Van de eerste offerte tot de eindafrekening kan hij terugvallen op één en dezelfde contactpersoon. “Wij werken samen met vaste architecten en onderaannemers, met wie we jarenlange vertrouwensrelaties uitbouwden. Ook hier plukt de klant de vruchten van onze aanpak, omdat we weten dat al deze partners – net als wij – oplossinggericht werken en oog hebben voor kwaliteit.”

logo G Theuns & Zn_cmykG. Theuns & Zn – Statiestraat 99 – 2920 Kalmthout – T 03 666 37 69 – jeffrey@theunsenzonen.bewww.theunsenzonen.be