General Painting – General Painting zet het allemaal in de verf

Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een openbare instelling, een prestigieuze villa, een hedendaagse boetiek, of een knusse huiskamer… General Painting legt overal de finishing touch!

Patrick Ceusters.

Patrick Ceusters die vandaag al meer dan twee decennia aan het hoofd van General Painting staat, heeft zich de praktijk van het schildersvak in al zijn facetten eigen gemaakt, evenzeer als management- en bedrijfsbeheertechnieken. “De praktijk ligt me zeer nauw aan het hart,” vertrouwt hij ons toe. “Ik heb de voeling met de praktijk nodig, wil op elk ogenblik weten waar we als bedrijf mee bezig zijn.”

Dat is zowel voor de opdrachtgever als het bedrijf belangrijk. De klant weet zich verzekerd van een persoonlijk contact en optimale begeleiding van de werf doordat het volledige dossier door één persoon beheerd wordt. Patrick Ceusters maakt elk voorstel zelf, stuurt de juiste mensen naar de diverse projecten en bezoekt elke werf persoonlijk!

Meer dan schilderen alleen

“Schilderwerken vormen de kernactiviteit,” licht Patrick Ceusters toe. “Het gaat dan zowel om fijne schilderwerken voor de particulieren woonprojecten, als grote opdrachten in samenwerking met architecten, bouwondernemingen en binnenhuisarchitecten. Wij kunnen er prat op gaan dat bijvoorbeeld het Antwerpse Sportpaleis al jaar en dag al zijn schilderwerken en vloerbedekkingen door ons laat uitvoeren.”

De kantoormarkt en meer bepaald de administratie van bedrijven in de Antwerpse haven neemt een groeiend aandeel in de orderportefeuille. “Vertrouwen is hier het sleutelwoord,” benadrukt Patrick Ceusters. “De klant moet gerust kunnen zijn over de toevertrouwde opdracht en houdt er ook van dezelfde vertrouwde gezichten van de medewerkers te zien weerkeren.” Meestal leidt dat ook tot meer gevarieerde opdrachten, waarin naast schilderwerken ook andere afwerking aan bod komt zoals behangwerken, vloerbekleding en het creëren van een compleet nieuwe look met het bestaande meubilair.

Patrick Ceusters: “Binnen ons 25-koppig team hebben we mensen met verschillende specialiteiten, zodat we precies kunnen inspelen op de vraag. Sommige werkjes doen we als service naar de klant en we zorgen steeds voor een pasklare oplossing.” Voor Patrick Ceusters is het een permanente zorg om een goed geschoold en op elkaar inspelend team medewerkers paraat te hebben, zodat in functie tot elke opdracht de best passende ploeg kan worden ingezet.

Technisch kunnen, materiaalkennis, zelfs artistieke creativiteit, zijn voor een bedrijf als ‘General Painting’ de fundamenten om zich te onderscheiden in de hedendaagse afwerkingssector.

Kambalastraat 18, 2030 Antwerpen
Tel.: 03-830 39 30, info@generalpainting.be, www.generalpainting.be