Genieten zonder stress

Op de grens van groen en stad, in de Kleine Doornstraat 256 te Wilrijk, oogt het interieur van Sweet Relaxation – het privé sauna en wellness center van Tamara Broeders – als een oase zonder stress. Wie op zoek is naar onthaasten, vindt hier de ideale plek.

Tamara Broeders, Sweet Relaxation

“Eigenlijk heb ik de inspiratie voor deze zaak gewoon in mijn omgeving gevonden,” vertelt Tamara Broeders. “Voor veel mensen is ontspanning immers na een dag- of weeklang werken, ook een vorm van stress geworden. Ze haasten zich naar de bioscoop, naar de afspraak in het restaurant, en zelfs naar de fitness. Terwijl ontspanning in de eerste plaats  onthaasten zonder meer moet zijn.

Sweet RelaxationMet Sweet Relaxation probeer ik daarom aan die vraag tegemoet te komen. Ik heb dan ook bewust voor een warm, uitnodigend en sfeervol huiselijk interieur gekozen. Klanten die op bezoek komen, moeten zich meteen welkom voelen. Hier, aan de rand van Wilrijk, zijn we bovendien erg makkelijk bereikbaar. De A12 en de ring van Antwerpen zijn vlakbij en parkeren voor de deur is nooit een probleem. Bij Sweet Relaxation kan elke klant trouwens kiezen uit een waaier van arrangementen. Onze privé-sauna en wellness-ruimte is (vanaf twee personen) privé afhuurbaar en dit voor minimum twee uur. Men kan dan in alle rust genieten van onze sauna, stoomcabine, rustruimte met gashaard, de whirlpool, het binnenzwembad en het tuinterras. Naar eigen wens en voorkeur kan men dit ook combineren met bijvoorbeeld een ontbijt of luncharrangement, een Champagne arrangement, een kruidenstempelmassage of andere holistische massage. Zelfs badjas en badlinnen bieden wij graag te huur aan. De klant verwennen is voor ons namelijk een belangrijke vorm van onthaasten.” Tenslotte kunnen al onze klanten ook online reserveren. www.sweetrelaxation.be.