Glazenwasserij Mercator – Ramen zijn visitekaartje van uw gebouw

Het imago van uw bedrijf valt of staat met de eerste indruk. En dan zijn schone ramen een must. Bij Mercator Glazenwasserij hebben ze een jarenlange ervaring in de reiniging van ramen, veranda’s, zonnepanelen en naamborden. Alles wordt letterlijk tot in de puntjes verzorgd. Geen vuile hoeken, strepen of vegen, alleen het beste is goed genoeg.

Guido Peeters.
Guido Peeters.

Het verhaal van glazenwasserij Mercator gaat terug tot het jaar 1962. “Mijn vader was glazenwasser en ik heb de knepen van het vak bij hem geleerd,” vertelt zaakvoerder Guido Peeters. “Ruiten reinigen is me als het ware met de paplepel ingegeven.” Vandaag werkt Guido Peeters met drie deskundige glazenwassers die elk werk aankunnen. Glazenwasserij Mercator focust zowel op kmo’s als op woningbouw. Met het modernste materiaal en hoogtewerkers vormen ook moeilijk bereikbare plaatsen geen probleem.

Langer proper dankzij osmosewater
Glazenwasserij Mercator gaat prat op hoogstaande kwaliteit en precisiewerk. “We zemen niet alleen ramen, ook kaders en kozijnen worden telkens grondig mee gepoetst, met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.”

Voor de buitenkant van de ruiten en moeilijk bereikbare plekken kunt u zonder meerprijs kiezen voor reiniging met osmosewater. “Alle bestanddelen zijn uit het leidingwater gefilterd en het is ontdaan van alle mogelijke verontreinigingen,” legt Guido Peeters uit. “Zodra dit water in contact komt met een vuil oppervlak, neemt het gemakkelijk allerlei bestanddelen op, en laat het schone, streepvrije glazen na. Door osmosewater te gebruiken kunnen we chemicaliën en detergenten vermijden, wat deze oplossing tot de meest milieuvriendelijke maakt van de markt. En uw ramen blijven langer schoon!”

Reinig regelmatig uw zonnepanelen
Ook het reinigen van uw zonnepanelen laat u best over aan het deskundig vakmanschap van Glazenwasserij Mercator. Guido Peeters raadt aan om dit regelmatig te laten doen. “Zonnepanelen die vuil zijn, of bedekt met bladeren, stof, zoutaanslag of mos, kunnen minder zonnestralen opnemen. Hierdoor zal het rendement en uw groene investering sterk dalen. En regelmatig reinigen zorgt ook voor een langere levensduur van uw zonnepanelen!”

Familiaal vertrouwen, offerte op maat
Zaakvoerder Guido Peeters hecht veel belang aan de familiale sfeer van Glazenwasserij Mercator. “Dat zorgt voor een stevige vertrouwensband met onze klanten. Zo komen we altijd zelf langs om uw woning of kantoor te bekijken en een offerte op maat te maken. Want ieder gebouw is anders en vergt een andere aanpak.”

logo mercatorHallebaan 90 – 2390 Malle – T 03 830 16 41 – info@mercatorcleaning.bewww.mercatorcleaning.be