GP Construct – “Specialist in binnen- en buitenzwembaden”

“Na bijna 36 jaar ervaring en ongeveer 700 gebouwde zwembaden hebben wij de ervaring om uw droom waar te maken, of het nu gaat over een binnen- of een buitenzwembad, met skimmer of onder- of overloop systeem, met een beweegbare bodem of rolluikafdekking, verwarming op gas, door een warmtepomp of via zonnepanelen.”

Na een foto album te hebben doorbladerd met recent gerealiseerde projecten, het ene nog mooier dan het andere, verkondigen we zonder voorbehoud dat de zwembaden van GP Construct behoren tot de mooiste van het land. De uitstekende reputatie van GP Construct gaat verder dan alleen onze thuismarkt. Ze ontplooien hun activiteiten in Frankrijk, Nederland, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Portugal, Zwitserland en Italië.  Hun opdrachten komen vooral uit de privémarkt.

“Alles kan, niets is onmogelijk. In combinatie met onze ervaringen en de ideeën van de klant wordt het gegarandeerd een topresultaat. We hebben een eigen tekenstudio en studiebureau in huis om dit allemaal waar te maken van het prilste begin tot de allereerste duik in het zwembad. Zowel het ontwerp, de bouw als de afwerking gebeuren door eigen vakmensen, op maat gemaakte betonnen binnen- of buitenzwembaden, sauna’s, stoomdouches en whirlpools, afgewerkt met mozaïek of natuursteen.”

Zwembaden met een beweegbare bodem vormen het nieuwste neusje van de zalm. Een binnenzwembad van GP Construct tovert u met een druk op de knop om tot een feestruimte evenals de ontvochtiging. Didier Leys: “Waterbehandeling, klimaatregeling, waterzuivering, ontvochtiging en isolatie, werkelijk alles moet in orde zijn.”

Bredabaan 124 – 2170 Merksem – T 03 644 44 50 – info@gpconstruct.bewww.gpconstruct.be