Green Taste nv – “Eenmaal aan het stuur van de mia ben je verkocht”

Als over enkele maanden de eerste mia Store in Antwerpen opent, staat niets de doorbraak van deze elektrische stadsauto in de weg. In de bedrijfswereld is deze frisse jongen alvast een hit. “Hij past perfect in het groene imago van ondernemingen en zorgt voor maximale exposure, meer dan paginagrote advertenties,” zegt Philippe Coen, CEO van Green Taste.

“In het straatbeeld trekt de mia alle aandacht naar zich toe,” weet Philippe Coen. “Wie hem opmerkt, kijkt niet meer weg. Hij is geschikt als hippe wagen voor korte afstanden. Tel daarbij een laadruimte van 260 liter, de korte draaicirkel en snelle oplaadtijd en je hebt de ideale bedrijfswagen. Ook het fiscaal voordeel kan tellen: 120 procent aftrekbaar want elektrisch. Na vier jaar afschrijftijd geeft dat mooie cijfers.”

Ontworpen als elektrische auto
“De mia is van begin af aan ontworpen als elektrisch voertuig. Dat onderscheidt hem van de concurrentie. Aan de basis ligt een Duitse ondernemer die helemaal gaat voor de groene filosofie. Op dit moment neemt de mia 5 % in van de elektrische markt in België. Hij is vooral populair bij bedrijven die business-to-business werken, zoals Cleaning Masters, Vlaamse Post en Barloworld.”

Veel beenruimte
Met een elektrische aandrijving, schuifdeuren, een centrale stoel en een apart design kleurt de mia resoluut buiten de lijntjes. Philippe Coen: “Hij oogt klein, maar is comfortabel. Ook opmerkelijk: de bestuurder zit pal in het midden, de twee passagiersstoelen zijn wat naar achteren geplaatst. Alle inzittenden hebben bijgevolg veel beenruimte. Je hebt bovendien een breed zicht van overal in de auto. En vooral: eenmaal aan het stuur ben je verkocht.”

Stil, zuinig en groen
Je zou hem zo in huis halen, deze elektrische auto met een actieradius van 125 kilometer. De mia kan op alle gewone stopcontacten opgeladen worden, thuis, op het werk of onderweg. Hij is officieel goedgekeurd voor de Europese unie en heeft diverse crashtests doorstaan. Bovendien is hij voor 95 % recycleerbaar. Waar wacht u nog op? Stil, zuinig en groen. Vraag uw testrit aan!

Plantinkaai 5 – 2000 Antwerpen – T 03 206 09 10 – mia@mia-electric.bewww.mia-electric.be