Gregoor Trucks – “Onze onderhouds- en herstelservice is 100 % bedrijfswagengericht”

“100 % bedrijfswagengericht,” zo verwoordt zaakvoerder Mario Bouwens de klantenservice van Gregoor Trucks,  exclusieve verdeler van Iveco in de Benelux. “Bij ons geen tijdverlies of enkele weken wachten op een onderhoud of herstelling. Wij werken in twee ploegen om de vracht- en bestelwagens ook ’s avonds te onderhouden. Enkel dan kunnen sommige van onze klanten hun voertuig even missen.”

Mario Bouwens: “Klanten kunnen ons 24 uur op 24, 7 dagen op 7, rechtstreeks contacteren. Wanneer nodig, gaat een technieker meteen ter plaatse.”

Om de ambities voor een uitmuntende klantenservice kracht bij te zetten, investeert Gregoor Trucks in een uitbreiding van zijn werkplaats met 1000 m².  Mario Bouwens: “Ondanks de crisis willen we klaarstaan voor de toekomst. Met de extra ruimte werkt de werkplaats nog efficiënter en vermijden we tijdverlies door interne verplaatsingen.”

Altijd bereikbaar
Gregoor Trucks richt zich voor het onderhoud en herstellingen van zijn Iveco vracht- of bestelwagen volledig op de hoge klantenverwachtingen. “We zijn elke weekdag open van 7 uur ’s ochtends tot 21 uur ’s avonds, op zaterdag van 7 tot 12 uur. Daarnaast kunnen klanten ons 24 uur op 24, 7 dagen op 7, rechtstreeks contacteren. Wanneer nodig, gaat een technieker meteen ter plaatse.”

Truck of the year
Dat Iveco hét kwaliteitsmerk bij uitstek is voor betrouwbare vracht- en bestelwagens bewezen ze dit jaar opnieuw: “Onze vrachtwagen Iveco Stralis won de prijs van Truck of the Year 2013,” zegt Mario Bouwens terecht met de nodige fierheid.

Vestiging Herentals – Toekomstlaan 17 – 2200 Herentals – T 014 23 15 31
Vestiging Balen – Industrieweg 1 – Industriezone Mol I – 2490 Balen – T 014 81 38 77
info@gregoor.bewww.gregoor.be