Groep Infrabo – Multidisciplinair studiebureau


Groep Infrabo nv (infrastructuur en bouw), gevestigd te Westerlo, is een onafhankelijk Belgisch multidisciplinair studiebureau, actief in de domeinen ‘bouw’ (architectuur, stabiliteit en speciale technieken), ‘infrastructuur’ (water, leefmilieu, stedelijke ontwikkeling en mobiliteit), ‘veiligheidscoördinatie’ en ‘EPB-verslaggeving’.
De architecten verzorgen het architecturale ontwerp van de bouwkundige projecten, alsook de projectcoördinatie met de verschillende andere disciplines, zoals de stabiliteit en speciale technieken. De ingenieurs, landschapsarchitecten, ruimtelijke planners, verkeersdeskundigen binnen de afdeling infrastructuur ontwerpen de meest uiteenlopende infrastructuurprojecten, van streefbeeld tot gedetailleerd uitvoeringsontwerp, inclusief de kwaliteitscontrole tijdens de uitvoering.
Het bureau telt een 40-tal vaste medewerkers aangevuld met externe specialisten. Begin 2014 zal Groep Infrabo een vestiging openen te Gent dat dienst zal doen als uitvalsbasis voor Oost- en West-Vlaanderen en de Brusselse vastgoedmarkt.

logo
Groep Infrabo nv
Langstraat 65
2260 Westerlo (Tongerlo)

Tel.: +32 14 58 50 05
Fax: +32 14 59 03 67

e-mail: info@infrabo.be