Groep Van Trier Renault & Dacia – “Doen wat je zegt, zeggen wat je doet”

Als automobilist bent u altijd op zoek naar het juiste automodel én naar de beste service. Groep Van Trier pakt uit met een totaalpakket dat niemand onverschillig laat.

Frank Van Trier: Particuliere klanten en bedrijven uit de hele regio vinden hier een totaalpakket.”

Groep Van Trier is al meer dan 70 jaar een begrip in de regio Groot Antwerpen. Ze was een van de eerste dealers met een ISO-kwaliteitslabel en met de twee locaties in Kalmthout en Schoten zijn ze overal goed bereikbaar. “Particuliere klanten en bedrijven uit de hele regio vinden hier een totaalpakket,” zegt afgevaardigd bestuurder Frank Van Trier. “Personenauto’s, bestelwagens tot 4,5 ton en sinds 2005 ook Dacia. Met een zeer uitgebreide service erbovenop!”

Productkennis als troef

Bij Groep Van Trier komt u niet voor financiele of technische verrassingen te staan. “Op basis van de reële behoeften van klanten raden onze commerciële raadgevers bepaalde modellen aan en dat kan een ander of zelfs kleiner model zijn dat wat de klant vooraf in gedachten had,” legt Frank Van Trier uit. “Ook over de fiscale aspecten van bedrijfswagens geven we iedereen het beste advies.”

Erkend hersteller

Groep Van Trier rekent op hoogopgeleide technici. De concessiehouder werd daarom ook niet zomaar een erkend Renault Sport Center en, sinds dit jaar, een Renault Z.E.-center voor elektrische wagens. “Wij hebben vijf cotech-technici in huis, dit is uniek,” zegt Frank Van Trier. “Zij behoren tot de selecte club van specialisten die echt alles van een auto kennen nog voor die op de markt komt. En met de eigen carrosserieafdeling zijn we erkend hersteller voor de meeste verzekeringen.”

Elektrische auto’s

Renault pioniert met elektrische auto’s en biedt al drie, straks vier elektrische modellen aan: Fluence Z.E., Kangoo Z.E., Twizy en vanaf 2013 Zoë. Van Trier organiseerde al geslaagde events rond deze modellen. Dé troef van Renault? U huurt de batterijen en profiteert zo van een zachte instapprijs!

Totaalpakket

Groep Van Trier speelt zijn totaalpakket uit: het volledige gamma Renault en Dacia, met inbegrip van bedrijfswagens tot 4,5 ton, Renault Sport en Renault Z.E en gekeurde en gewaarborgde tweedehands wagens. Dankzij hoogopgeleide technici en goede contacten met leasing- en verzekeringsmaatschappijen weet u altijd waar u aan toe bent. De kers op de taart? Het persoonlijke contact met de klant. “Dat betekent: nooit onverschillig zijn voor wat de klant vraagt. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet,” vat zaakvoerder Frank Van Trier de succesvolle bedrijfsfilosofie samen.

Renault Business Center Van Trier
Brasschaatsteenweg 282 – 2920 Kalmthout
T 03 620 14 80
info.kalmthout@renaultvantrier.be

Renault Center Van Trier
Bredabaan 1285 – 2930 Schoten
T 03 645 59 72
info.schoten@renaultvantrier.be

www.renaultvantrier.be