Group Suerickx, renovatiemanagement – “Alleen het beste is goed genoeg”

Christophe en Olivier Suerickx: “Ondanks de leeftijd kunnen gebouwen en installaties hun waarde en functionaliteit behouden. Mits ze hiervoor op de juiste manier behandeld en beschermd worden.”

“Een winstgevend en gezond bedrijf uitbouwen, dat zich richt op het renoveren en beschermen van gebouwen en installaties voor de toekomst.” Christophe Suerickx, directeur van Group Suerickx renovatiemanagement, kijkt er bij alsof het de gewoonste zaak van de wereld is.  De vraag naar renovatie stijgt, maar het vraagt de nodige vakkennis en vandaar dat Group Suerickx daarin succesvol kan zijn.

Group Suerickx wordt geleid door twee broers Olivier en Christophe Suerickx.  Het bedrijf in Geel ontstond door de bundeling van drie ondernemingen: Building Service Plus (dakrenovatie en -onderhoud), Cosenco (gevelrenovatie, betonherstellingen en zuurbestendige bekledingen) en Icopan (industriële straal- en schilderwerken). “We hebben nu in totaal zo’n 45 medewerkers in dienst, onder wie 36 arbeiders,” zegt Christophe Suerickx. “Daardoor kunnen we de soliditeit, kwaliteit en service van een groot bedrijf leveren, maar bieden we ook de flexibiliteit en specialisme van een kleine onderneming.”


Lammerdries 18G – 2440 Geel
T 014 24 19 39 – info@groupsuerickx.be – www.groupsuerickx.be