GTS Transport – “Wij rijden ook zaterdag en zondag”

GTS uit Laakdal vervoert al sinds 1983 containers over heel Europa. Dankzij een constante focus op de klant, biedt dit familiebedrijf een logistieke totaalservice tegen competitieve prijzen. “Weekendwerk of een dubbele bemanning voor ononderbroken lange transporten, het zijn enkele krachtige voorbeelden waarmee wij het verschil maken,” vertelt zaakvoerder Ben Geybels.

Binnen het wegtransport van 20- tot 45-voetscontainers ontwikkelde GTS naast het totaalaanbod enkele specialiteiten: ADR-ladingen, koelcontainers, kiptransporten of verticale ladingen. Ben Geybels: “Bij deze laatste staat de container tijdens het laden met the doors to the sky. Zo benutten we de volledige laadcapaciteit van de container, ideaal voor bijvoorbeeld schroot, aluminium of plastics.”

Trimodaal

GTS gelooft in de toekomst van het trimodale containertransport over de weg, het spoor en het water. “Naast alle zeehavens in Europa werken we nauw samen met de binnenterminals langs het Albertkanaal. We bezitten ook zelf beveiligde locaties in Antwerpen, Tessenderlo en Laakdal, samen goed voor 9.200 m² binnenopslag en 99.000 m² omheinde parking. In Tessenderlo bieden we ook warehousing aan. Deze infrastructuur laat toe om kort op de bal te spelen en onze klanten flexibel meerwaarde te bieden.”

Investeerders

Net als in het verleden ambieert GTS voor de toekomst een stabiele groei. “We investeren voortdurend in extra meertalige medewerkers, nieuwe satelliettechnologieën en een gecontroleerde uitbreiding van de vloot. In dit kader past ook de recente investering in een trimodaal ontsloten terrein van 3 hectare groot te Tessenderlo. Onze investeringen spelen altijd gericht in op de wensen van de klant.”

Eindhoutse Heide 2, 2430 Laakdal, Tel.: 014-86 62 21
Fax: 014-86 63 12, info@gtscontainer.be, www.gtscontainer.be