GYMA – Bekroonde partner voor Gyproc-werken

Talrijke bedrijfjes denken dat ze snel en goedkoop een interieur kunnen afwerken. Maar zijn ze allemaal wel even betrouwbaar? Wie met GYMA in zee gaat, hoeft zich daar geen zorgen over te maken. U bent 100 % zeker van kwaliteitsvolle materialen en een feilloze afwerking binnen de afgesproken termijn.

Kevin Bauwens en Carlos Perez: “Een tevreden klant komt terug en vertelt het verder.”
Kevin Bauwens en Carlos Perez: “Een tevreden klant komt terug en vertelt het verder.”

GYMA heeft sinds 1989 een stevige reputatie opgebouwd in het plaatsen van wanden en plafonds in Gyproc. Vandaag geldt het bedrijf uit Brecht ook als toonaangevende interieurschrijnwerker van dressings, bureaus en kasten. Zowel particulieren als zelfstandigen en grote bedrijven doen een beroep op de knowhow van GYMA. “Dankzij onze veelzijdigheid en ervaring helpen we bouwers en verbouwers bij alle aspecten van hun interieurproject,” vertellen projectleiders Carlos Perez en Kevin Bauwens. “Dat bespaart hen meteen de zoektocht naar verschillende aannemers.”

Ervaren team
Bij GYMA kunt u terecht voor totaalinrichting, sleutel-op-deur van cascoruimtes en grote projecten, maar ook voor kleine aanpassingen in huis of op kantoor. Ze hebben een eigen interieurschrijnwerkerij en een atelier voor metaalverwerking, inox en aluminium. Een team van enthousiaste vakmensen – projectleiders, binnenhuisarchitecten, geschoolde arbeiders en een kleurenconsulente – staat borg voor verzorgd maatwerk en een feilloze afwerking.

Project: Civiltà del Bere l Architectuur: anversa.be l  Interieurschrijnwerk: gyma.be l Foto: Joris Cerstiaens – chateaucongo.be
Project: Civiltà del Bere l Architectuur: anversa.be l
Interieurschrijnwerk: gyma.be l Foto: Joris Cerstiaens – chateaucongo.be

Kwaliteit is prioriteit
“Onze arbeiders zijn gekwalificeerde vakmannen die allemaal meer dan tien jaar bij ons werken en regelmatig bijgeschoold worden,” weet Carlos Perez.
Kevin Bauwens vult aan: “We zijn heel kritisch op de afwerkinggraad, houden ons strikt aan de planning en staan garant voor een correcte oplevering. Van bij het ontwerp denken we mee met de klant, schatten de moeilijkheidsgraad in, coördineren alles en dit binnen het vooropgestelde budget.”

Tevreden klanten
De referentielijst is lang: winkels, kantoren, showrooms, horeca … “Allemaal kiezen ze voor ons omdat wij de lat heel hoog leggen. Want de uitstraling van hun binnenruimte is een belangrijk uithangbord. Een tevreden klant komt bovendien terug en vertelt het verder. Dat is nog altijd de beste reclame,” weet Kevin Bauwens.

Gyma 1_lowGyproc Pro Team
Sinds 2005 maakt GYMA deel uit van het Gyproc Pro Team, bestaande uit de belangrijkste afwerkingsbedrijven in België en Luxemburg. Alleen wie de gekwalificeerde materialen van Gyproc gebruikt, met maximumgarantie op het eindproduct en uitgevoerd door professionele afwerkers, komt hiervoor in aanmerking. GYMA volgt ook de trends van kortbij. In 2007 werd hun innovatie en creativiteit beloond met de Europese innovatieprijs van Gyproc.

logo gyma fcBosstraat 3 – 2960 Brecht – T 03 330 17 70 – gyma@gyma.bewww.gyma.be