Hens Vervoer – en Containerbedrijf – Een veelzijdig transportbedrijf

Jef Hens kocht op 28-jarige leeftijd een eerste vrachtwagen. Vandaag telt het voertuigenpark van zijn bedrijf Hens Vervoer en Containerbedrijf BVBA een 30-tal voertuigen van zeer uiteenlopende aard voor een gepersonaliseerde en gespecialiseerde service op verplaatsing.

Jef Hens, zoon Sam en Ronnie Hens.

“Het begon als eenmansbedrijf en door voortdurend te blijven investeren zijn we gegroeid tot wat we vandaag zijn: een gezond familiebedrijf met een heel eigen visie op transport,” verduidelijkt Jef Hens. “Transport loopt nog steeds als een rode draad door onze dagelijkse activiteiten, maar het gaat niet langer om het van A naar B vervoeren van goederen. Wij bieden onze klanten een totale dienstverlening, waar transport een onderdeel van is.”

Het bedrijf is VCA-gecertificeerd, beschikt over een ADR-erkenning, een speciale vergunning voor uitzonderlijk transport, en stelt hoge eisen voor wat veiligheid betreft.

Het actieterrein van Hens Vervoer en Containerbedrijf bvba is de Benelux met uitlopers in Noord-Frankrijk en het Duitse grensgebied.

Flexibele vloot

Jef Hens en zijn team verzorgen de volledige verwerking van een vracht volgens de wensen van de klant. Vrijwel alle vrachtwagens uit het wagenpark beschikken over een specifieke extra uitrusting voor de dienstverlening op locatie. Dat kan een vorklift zijn, een kraan voor- of achteraan gemonteerd, meeneemheftrucks, enz.

Klanten uit de bouwsector hebben een aanzienlijk aandeel in de opdrachten die hier binnenlopen. Hens Vervoer en Containerbedrijf BVBA brengt bouwmaterialen, stellingsmaterialen, enzovoort niet gewoon tot voor de werf, maar zorgt ervoor dat ze precies op de plaats van verwerking terecht komen. “Verder bestaat onze vloot uit huifwagens, containertransporten, diepladers, steenopleggers, enz…. Veel voorkomende opdrachten zijn trouwens het vervoeren van stellingsteigers, het transport van werfcontainers, en vele andere speciale vervoersopdrachten, die wij graag voor onze rekening nemen. Zo ontnemen we onze klanten heel wat zorgen voor transport en goederenbehandeling,” benadrukt Jef Hens. “Een groot aantal klanten blijft ons trouw met herhaald terugkerende opdrachten. Dat maakt ook dat we ons voertuigenpark daarop kunnen afstemmen en zo nog beter kunnen inspelen op de verwachtingen van de klant.” Zo zijn er ook tankwagens voor de distributie van propaangassen, zowel naar de industrie als voor particulier gebruik.

Maatwerk in dienstverlening met transport

Hens Vervoer en Containerbedrijf BVBA is er trots op maatwerk te kunnen aanbieden voor het samengaan van transport, hefmateriaal en personeel voor de dienstverlening. Zo is het thuis in de evenementenwereld, waar het zich het transport van podia voor zijn rekening neemt.

In Massenhoven beschikt het bedrijf over een omvangrijk terrein voor opslag, overslag en distributie als bijkomende service aan de klanten.

De Regie der Wegen vertrouwt al meer dan 15 jaar op dit bedrijf voor het strooien van de wegen. Dat vereist een 24/24 en 7/7 paraatheid tussen half oktober en half april met een reeks speciaal voor deze taak omgebouwde wagens.

Laurys Gewatstraat 73, 2560 Nijlen
Tel.: 03-411 10 10, Fax: 03-311 86 30
info@hensvervoer.be
www.hens.net, www.hensvervoer.be