Hermans NV te Herentals zorgt voor geslaagde launch

Een 100-tal ondernemers werden op 22 januari 2013 verwelkomd in de showroom van Hermans NV te Herentals. Tijdens deze editie werd naar gewoonte het nieuwe magazine voorgesteld: Antwerpen Manager nr. 59 en ook Maxlife Antwerpen Lifestyle nr. 6. Deze keer konden de aanwezigen prachtige luxewagens bewonderen in de showroom!

De locatie werd gefeliciteerd door Laurent Schepens van Antwerpen Manager en onze cover figuur van Maxlife Antwerpen, Tina Debo van Kipling kwam aan het woord en kreeg een mooie coverdisplay overhandigd.
Ook Manager TV gaf een woordje uitleg over haar nieuwe product Z-steden wat verschijnt op Kanaal Z en kondigde aan dat ze momenteel werken aan een dossier rond Antwerpen. www.manager-tv.be

Daarna werden we toegesproken door Kris Voet van Garage Hermans en vervolgens werden onze managers verwend met heerlijke hapjes. En natuurlijk werd er weer volop genetwerkt. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen de Manager-giftbag met daarin het nieuwe magazine en meer info van enkele partners.

[nggallery id=167]