HIS – “Waar de poetsvrouw stopt, beginnen wij”

HIS uit Herentals specialiseert zich in handmatige industriële reiniging. “Bedrijven bellen ons meestal wanneer ze zelf niet weten hoe het probleem aan te pakken,” stelt zaakvoerder Dirk Dierckx. “Alle vormen van industriële reiniging binnen, buiten en in de bedrijfsomgeving behoren tot ons dienstenpakket.”

Dirk Dierckx: “Er bestaan weinig problemen die wij nog niet tegenkwamen.”

Vooraleer Dirk Dierckx HIS oprichtte had hij al zestien jaar ervaring in de industriële reiniging opgedaan. “Er bestaan weinig problemen die wij nog niet tegenkwamen,” stelt hij. “De meeste klanten die ons contacteren, zijn ten einde raad. Bijvoorbeeld: door een spill belandde een product op de vloer en ze krijgen het zelf niet opgeruimd. Een andere specialiteit vormt het ontstoffen van cleanrooms of volledige bedrijfshallen.”

Testreiniging

Klanten met een probleem, kunnen HIS altijd uitnodigen voor een testreiniging. “Wij komen dan vrijblijvend langs en maken een stukje proper. De klant beslist of het resultaat overeenkomt met zijn verwachtingen. Voor moeilijke problemen werken we nauw samen met onze productleveranciers en kunnen we beroep doen op hun deskundigheid.”

Strikte deadlines

De meeste medewerkers van HIS beschikken over een hoogwerker- en een VCA-attest. “In combinatie met ons respect voor strikte deadlines zijn we de geschikte reinigingspartner voor alle industriële sectoren,” besluit Dirk Dierckx.

Dopheidestraat 22 – 2200 Herentals
T 0491 07 97 46 – info@hisservices.be – www.hisservices.be