Hugo Decker Accountants – “Efficiëntie geeft meer ruimte voor advies”

Hugo Decker maakt al sinds 1985 het verschil door voortdurend te investeren in efficiëntie. Informatica is al die jaren al een bondgenoot. Bij Hugo Decker Accountants is ‘cloud computing’ al helemaal ingeburgerd. Zaakvoerder Hugo Decker: “De extra uren die we hierdoor besparen, stoppen we in datgene wat we het best kunnen: belastingadvies geven.”

Hugo Decker en zijn team.

Niemand betaalt graag te veel belastingen. Anderzijds is het een wettelijke noodzaak dat alles correct verloopt. Een advieskantoor kan precies daar het verschil maken, met correct advies. Zaakvoerder Hugo Decker: “Wij specialiseren ons in kmo’s en vrije beroepen. Dat zijn cliënten waar wij onze toegevoegde waarden kunnen bewijzen. Bij forfaitaire aangiften is onze meerwaarde gering. Dat is ook geen uitdaging.”

De echte uitdaging voor Hugo Decker Accountants is een dienstverlening te organiseren die naar een echte oplossing leidt. Hugo Decker: “Elke cliënt heeft een eigen verhaal. Eerst goed luisteren is de boodschap. ‘Is dit een goed moment om te investeren?’, is zo’n typische vraag die je pas kan beantwoorden na een grondige analyse van de specifieke situatie van de cliënt. Wij bieden elke cliënt meteen een stappenplan aan dat echt naar een oplossing leidt.”

Itegembaan 99 bus 1, 2590 Berlaar
Tel.: 03-482 13 63, hugo@decker.be, www.decker.be