Immobiliën Hugo Ceusters – Belgische vastgoedexpert met wereldwijde tentakels

Immobiliën Hugo Ceusters specialiseert zich sinds 1946 als dienstverlenend vastgoedbedrijf in alle aspecten van het onroerend goed. Daarbij genieten klanten de hoogste prioriteit en kunnen ze een beroep doen op de bekwaamheid en expertise van het ervaren Hugo Ceusters-vastgoedteam, dat steeds kan terugvallen op een wereldwijd netwerk.

Ingrid Ceusters-Luyten.

“Immobiliën Hugo Ceusters is opgebouwd uit vier operationele departementen,” vertelt Ingrid Ceusters-Luyten. “Met onze eerste pijler ‘Makelaardij’ zorgen we voor onderhandelingen en ondersteuning bij transacties inzake bedrijfseigendommen, tenant representation, schattingen en advies. Ons departement ‘Vastgoedbeheer’ behartigt property-, portfolio-, facility-, project- en shoppingcenter management en due diligence. Met de afdeling ‘Investeringen’ geven we investeringsadvies aan eigenaars en investeerders van projecten, gebouwen en portfolio’s. En tot slot er is nog het departement ‘Internationaal advies’, dat professioneel vastgoedadvies verstrekt aan Belgische en buitenlandse klanten.”

Shopping Center Management Services

Het departement ‘Vastgoedbeheer’ is verantwoordelijk voor het property management van commerciële vastgoedprojecten van institutionele en privé-investeerders, verspreid over Brussel, Vlaanderen en Wallonië. “Voor een aantal specifieke taken die betrekking hebben op het beheer van winkelcentra werken we echter nauw samen met Shopping Center Management Services, een onafhankelijke onderneming met een eigen structuur en eigen personeel.”

Persoonlijke aanpak

De aanpak van het Hugo Ceusters-vastgoedteam is steeds persoonsgebonden. “We denken mee met de klant en behandelen elk dossier als uniek. Bovendien investeren we in de opleiding van onze hoog gekwalificeerde medewerkers om zo perfect te kunnen inspelen op de noden en behoeften van de huidige vastgoedmarkt.”

Lokale marktpenetratie

“Daarnaast is onze doorgevoerde lokale marktpenetratie een garantie voor de continuïteit van Immobiliën Hugo Ceusters. Door de intense relaties met onze zakenpartners zijn wij reeds 60 jaar een vaste waarde op de Belgische commerciële vastgoedmarkt. Wij dragen vertrouwen hoog in het vaandel en trachten met onze inzet en expertise deze goede relaties te onderhouden, want zij vormen de basis van goed ondernemen.”

Uitbreidingstraat 18, 2600 Antwerpen
Tel.: 03-231 88 76, Fax : 03-234 32 71, info@ceusters.be, www.ceusters.be