Immobiliën Hugo Ceusters – Meer dan 60 jaar ervaring in niet-residentieel vastgoed

Immobiliën Hugo Ceusters (IHC) kan bogen op meer dan 60 jaar ervaring als nationaal en onafhankelijk niet-residentieel makelaar. Bovendien maakt de onderneming deel uit van een internationaal netwerk van gerenommeerde vastgoedmakelaars. Dankzij die kennis, de expertise van het eigen vastgoedteam én de jarenlange ervaring geniet het cliënteel steeds de grootste zorg en vakmanschap.

Ingrid Ceusters-Luyten.

“Winkelvastgoed, kantoren en industrie… daar draait het bij ons om,” vertelt Ingrid Ceusters-Luyten. “Sinds 1946 specialiseert IHC zich als dienstverlenend vastgoedbedrijf in alle aspecten van onroerend goed. Onze klanten genieten de hoogste prioriteit en kunnen dag in, dag uit beroep doen op de expertise van ons ervaren vastgoedteam, dat bestaat uit een 30-tal hooggeschoolde en dynamische medewerkers.”

Letting agent of the year 2011

“IHC geeft advies met betrekking tot aan- en verkoop, verhuur en schatting van handelspanden, bedrijfsgebouwen, warehousing, industriële panden, opslagplaatsen, kmo-gronden, logistieke gebouwen, kantoren, business centra, ateliers en showrooms. In 2011 werden we daarvoor beloond met de ‘Letting Agent Offices Award’ van vakblad Expertise.”

“Onze portfolio managers verlenen dan weer nationaal bijstand aan institutionele beleggers door in te staan voor het financieel, administratief, technisch en commercieel beheer van gebouwen en shopping centra. En tot slot is IHC voor België, Nederland en Luxemburg de vertegenwoordiger van het Oncor Internationaal netwerk, dat wereldwijd een van de grootste commerciële vastgoedorganisaties is.”

Park M

“Samen met zusterbedrijf Shopping Center Management Services leveren wij ook professioneel, kwalitatief en innovatief parkmanagement aan eigenaars, huurders, leveranciers, overheden en belangengroepen. Daarvoor hebben we Park M, een onafhankelijke organisatie die gespecialiseerd is in het duurzaam beheer van retail parken, bedrijvenparken, leisure parken,…”

Nieuw kantoor in Gent

Naast de kantoren in Antwerpen en Brussel bewerkt IHC de vastgoedmarkt in Vlaanderen nu ook vanuit het gloednieuwe kantoor in Gent. Zo begeleidde IHC belangrijke klanten, waaronder Rode Kruis, Syntra, Accent,… bij hun huisvesting in Gent en omstreken.

Uitbreidingstraat 18, 2600 Antwerpen, Tel.: 03-231 88 76
Ghent office: Tel.: 09 233 36 45, Brussels office: Tel.: 02 511 05 60
info@ceusters.be, www.ceusters.be