Impressa – passion in printing – Win-win door integratie productieproces

Impressa, een familiale drukkerij uit Herentals, is specialist voor productie van divers hoogkwalitatief drukwerk. Naast huisstijl- en commercieel drukwerk ligt de focus op in het industrieel productieproces geïntegreerd etikettenwerk.

Tom Bongaerts.

Grafische Groep Bongaerts (GGB) is het resultaat van een weloverwogen strategie van drukkersgeslacht Bongaerts. De familie, die meer dan een eeuw weekblad Kempenland uitgaf, koos 15 jaar geleden resoluut voor de uitbouw van een totaalaanbieder in drukwerk. Naast Grafix (rotatiedrukwerk) en DOT Media (prepress) ontstond in 2003 vellendrukkerij Impressa uit fusie van drukkerijen De Peuter en Sint-Norbertus. Onderdelen van GGB hebben elk hun specialisatie, die van Impressa is contradictorisch genoeg haar diversiteit.

Just-in-time

Impressa verenigt doorworteld vakmanschap met het digitale tijdperk. Nog in 2010 werd het machinepark zowel in offset als digitaal drukwerk uitgebreid, en ook tools om processen te koppelen werden verder uitgebouwd. Daarmee breidde Impressa haar mogelijkheden verder uit: nog sneller, steeds flexibeler, en just-in-time wordt het gewenste drukwerk puntgaaf uitgeleverd.

Voor industriële drukwerken maakt Impressa het verschil door de eigen workflow af te stemmen op het productieproces van de klant. Hierdoor kan ze inspelen op ‘last minute’ wijzigingen en levert labels of productwikkels in overeenstemming met het voorraadbeleid van de afnemer. Dezelfde diensten worden inmiddels ook voor handels- en commercieel drukwerk aangeboden.

Greesstraat 11, 2200 Herentals, Tel.: 014-28 55 55
Fax: 014-28 55 50, info@impressa.be, www.impressa.be