Innotek – Technologie genereert business

Innotek, het INNOvatie-, TEchnologie- en Kenniscentrum, wil door nieuwe business te genereren bijdragen aan de tewerkstelling in de regio.

Luc Peeters: “Wij coachen het traject tot en met de creatie van een nieuwe interne business unit of een spin-off bedrijf.”

Directeur Luc Peeters: “Wij stellen ons tot doel jaarlijks de opstart van zowat 25 spin-offs in goede banen te leiden. Onze scouts sporen opportuniteiten op en mits die het nodige potentieel bieden, coachen wij het traject tot en met de creatie van een nieuwe interne business unit of een spin-off bedrijf. Daarnaast begeleiden we onderzoeksinstituten en kennisinstellingen ‘hands-on’ bij het omzetten van vernieuwende ideeën tot volwaardige ondernemingen. Een vrij uniek gegeven voor ons land.”

Ruimte om te ondernemen

Ondernemers kunnen in de Technologiehuizen van Geel (innovatieve technologie) en Mol (energie & milieu) terecht voor kantoor- en laboruimte. Daarbij staat Innotek in voor de basic dienstverlening: vergaderzalen, receptie, telefooncentrale, management advies… Ten slotte werkt het centrum actief mee aan economische ontwikkelingsprojecten in de domeinen van incubatie, innovatie en ondernemerschap. Bent u een ondernemer met een gezonde ambitie en een open geest? Dan betekent Innotek de kortste weg tot de realisatie van uw idee.

Cipalstraat 3, 2440 Geel, Tel.: 014 57 05 70, Fax: 014 57 05 60
sm@innotek.be, www.innotek.be