Internationaal Transport Bellekens en Zonen – “Wij weten altijd raad met uw transport en logistiek”

Het familiebedrijf Transport Bellekens en Zonen uit Heist-op-den-Berg weet als geen ander raad met uw noden op het vlak van transport en logistiek.

Gert Bellekens.

Al meer dan 70 jaar spelen zij heel flexibel in op wijzigende marktomstandigheden. Zo waren zij in het verleden reeds specialist in het vervoer van duiven, het transport van zeecontainers en groepagevervoer. En met succes want in 1998 bekroonde de sector de vooruitstrevende visie van het bedrijf met de titel ‘Transporteur van het jaar’. De laatste jaren focussen zij zich dan weer meer en meer op het vervoer van volle vrachten ADR- of andere goederen naar en van Frankrijk.

Transport Bellekens streeft er naar om voor elke klant een betrouwbare partner te zijn. Dit trachten zij te realiseren door een duidelijke communicatie, het nakomen van hun beloften, de garantie dat de goederen veilig worden vervoerd en stipt worden afgeleverd, en dit alles aan concurrentiële tarieven.

Naast het transport beschikt het bedrijf ook over een eigen truck carwash waarvan ook derden gebruik kunnen maken, en verhuren zij ook kantoren, opslag- en overslagmagazijnen. Bent u op zoek naar een verwarmde, gekoelde of standaard uitgeruste loods, dan heeft de directie goed nieuws voor u want vanaf 2013 komt er 8.000 m² opslagruimte vrij.

Impulsstraat 6, Industriezone D – 2220 Heist-op-den-Berg
Tel.: 015-22 53 00 – Fax: 015-22 39 21
info@bellekens.be – www.bellekens.be