Internet Architects – “Mannen maken (online) plannen”

“Als je een huis wil bouwen, ga je toch ook eerst langs bij een architect,” zegt David De Block van Internet Architects, een veelgeprezen online bureau met ruim 20 medewerkers.

Erik Verdeyen en David De Block.

“Voor je iets op het web zet, moet je goed nadenken over wat je zelf precies wil, en wat jouw klanten willen, ook op langere termijn. Daarvoor heb je een goede architect nodig die ervoor zorgt dat je ‘online huis’ er mooi en netjes uitziet, én dat je in een latere fase nog probleemloos kan bijbouwen,” aldus David.

Strategie en ontwerp

“Bedrijven gebruiken het web steeds meer op een strategische manier,” zegt David. “Bijvoorbeeld om te communiceren, maar ook om hun producten of diensten te verkopen. De meeste klanten doen een beroep op ons voor een gedegen online strategie en ontwerp. Op basis van de doelgroepen van het bedrijf en van de noden van hun klanten werken we een online strategie en concept op maat uit. Daarnaast zetten we een strategie ook concreet om in een online aanwezigheid en geven onze medewerkers de website zowel grafisch, inhoudelijk als functioneel vorm. Voor kleinere IT-omgevingen bouwen we eventueel ook zelf een online infrastructuur, voor grotere omgevingen werken we samen met partners of met de IT-afdeling van het bedrijf. Ten slotte verbeteren we ook bestaande website, bijvoorbeeld op het gebied van gebruikersvriendelijkheid met ons web-improve programma.”

Tijdens de afgelopen vijf jaar werkte Internet Architects voor bedrijven en organisaties uit allerlei sectoren: retail, telecom, overheid, onderwijs en industrie. Ze bouwden zo een aanzienlijke ervaring op in alle digitale kanalen: websites, intranet, online applicaties, e-commerce en marketing sites, online campagnes, mailings en mobiele applicaties.

Koningin Astridplein 41, 2018 Antwerpen, Tel.: 03-234 34 74
Fax: 03-225 39 18, info@internetarchitects.be, www.internetarchitects.be