Intronics Belgium – “Distributeur van kwaliteitsvolle producten voor de IT en audio/video markt”

Klanten van Intronics Belgium kunnen vertrouwen op een snelle levering en het juiste technisch advies voor al hun connectivity producten. “Onze voorraad bevat meer dan 6.000 verschillende producten,” vertelt managing director Marijke Diependaele.

Marijke Diependaele.
Marijke Diependaele.

Intronics Belgium maakt deel uit van TKH, een grotere Nederlandse holding. De dochterfirma richt zich op ons land en Luxemburg. Het bedrijf kreeg vooral bekendheid voor zijn kwaliteitsvolle bekabeling. Verder bestaat het productgamma uit een brede waaier aan hardware, beginnende met de eenvoudige kabels tot en met complexe actieve componenten, zoals bijvoorbeeld full HD IPTV. “Wij leveren voornamelijk aan zowel systeemintegratoren voor IT en audio/video als aan netwerkinstallateurs en computerwinkels. Vandaag besteld, betekent binnen de 24 uur geleverd. Onze mensen van internal sales helpen klanten met elke technische vraag en stellen vanuit het brede assortiment de juiste oplossingen voor. Daarnaast hebben we een buitendienst die onze klanten een persoonlijke service biedt. Klanten maken graag gebruik van onze jaarlijks gedrukte catalogus of onze uitgebreide website en webshop. Tenslotte nodigen we regelmatig klanten uit voor live demo’s van onze producten voor audio- en videostreaming in onze kantoren in Frame21 in Herentals.”

Grote publiek
Met Eminent/Ewent ontwikkelde Intronics een huismerk van computeraccessoires. Via de retail belanden deze producten bij de eindconsument. “Verder zijn we de exclusieve verdeler in de Benelux van alle laptoptassen, tablethoesjes en -sleeves, … van het gekende merk Samsonite,” besluit Marijke Diependaele.

logo intronics_cmykIntronics Belgium – Diamantstraat 6B – 2200 Herentals – T 014 220 334 – sales@intronics.bewww.intronics.be