Item Solutions – “Always on time & on budget”

Item Solutions ging van start op 1 januari 2000. Oprichter en CEO Frank Meyers investeerde echter ook de jaren daarvoor in de goedfunctionerende software die hij ondertussen al tien jaar aan nationale en internationale bedrijven aanbiedt. Vandaag telt het trendy IT-bedrijf een 45-tal professionele medewerkers die er samen prat op gaan elk project op tijd en binnen budget op te leveren.

Frank Meyers.

“Softwareontwikkeling op maat, dat is dé specialiteit van Item Solutions,” vertelt Frank Meyers. “Dankzij onze zelf ontwikkelde tools, kunnen wij voor onze klanten toepassingen zeer snel ontwikkelen en productief maken zonder dat we daarbij een grondige domeinkennis nodig hebben. Synergy, Ems en Glance zijn onze stokpaardjes die klanten toelaten hun interne processen te evalueren en bij te schaven.”

Internationaal klantenbestand

“Net omdat we ons niet te hoeven specialiseren in één bepaalde sector is ons klantenbestand erg gevarieerd, gaande van farmaceutische bedrijven en supermarkten tot banken en ziekenhuizen. Met een zetel in België en een afdeling in Hongarije werken we bovendien erg internationaal,” aldus nog Frank Meyers.

Plantin en Moretuslei 155, 2140 Borgerhout
Tel.: 03-236 64 03, Fax: 03-236 29 85
info@itemsolutions.com, www.itemsolutions.com