Jacobs beveiliging – uitgegroeid tot een vooruitstrevende beveiligingsfirma

In 2005 richtte Hans Jacobs samen met zijn echtgenote Leen Van Staeyen Jacobs beveiliging bvba op. In enkele jaren tijd is Jacobs beveiliging bvba uitgegroeid tot een vooruitstrevende beveiligingsfirma. U kan bij ons terecht voor een totaal beveiligingsconcept: inbraakbeveiliging, camerabewaking, branddetectie, toegangscontrole en kluizen.

fotoWij bieden u een totaalpakket op het gebied van beveiliging en bewaking, zowel voor uw woning als voor uw bedrijfspand. Ieder zijn noden en wensen zijn uniek, daarom maken onze specialisten een studie van uw situatie om zo tot betrouwbaar en gebruiksvriendelijke beveiligingssysteem te komen, al dan niet met verschillende beveiligingscomponenten geïntegreerd.

Onze firma heeft een eigen service- en onderhoudsafdeling. Om de goede werking van uw beveiligingssysteem te waarborgen kunt u bij storing steeds beroep op ons doen, de klok rond het hele jaar door.

Wij zijn een erkende installateur, onder het nummer 20 1496 04. Tevens zijn wij als installateur erkend door incert onder het nummer B 1646/b. Hierdoor moeten wij als installateur voldoen aan bepaalde eisen, maar ook onze materialen moeten van hoge kwaliteit zijn.

Jacobs beveiliging bvba
Hoogstraatsebaan 51 – 2390 Oostmalle – T 03 464 03 37 – www.jacobsbeveiliging.be