Klassevol tuinfeest voor lancering bij Jan Joris Tuinarchitectuur

De Manager Launch vond dit keer plaats op dinsdag 29 mei in de prachtige tuinen van Jan Joris Tuinarchitectuur in Brasschaat. De rustige ligging in een groene omgeving was ideaal voor deze zomerse-lancering van Antwerpen Manager nr. 56.

Tijdens het officiële gedeelte verwelkomde Yannick Dierick de aanwezigen.
Hierna luisterden de bedrijfsleiders geïnteresseerd naar de uiteenzettingen van Bart Joris van Jan Joris Tuinarchitectuur en mevrouw Lieve Michielsens van Allift Michielsens die bedankte voor haar coverartikel op de Antwerpen Manager 56. De winnaar van de Manager on Wheels-wedstrijd werd opgepikt met de Mercedes-Benz CLS 350 cdi door Garage Vriesdonk en getuigde met ‘bravoure’ over zijn testrit (zie ook kader hieronder).

Na het officiële gedeelte kon iedereen verder netwerken onder begeleiding van onze account managers, ondertussen genietend van het mooi weer en de creatieve hapjes uit de keuken van Soirée Soignée (www.soireesoignee.be ). Op het einde kreeg iedereen de eerste exemplaren van het magazine én onze Manager-giftbag mee naar huis. Een interessante afsluiter voor een gezellige avond!

Dhr. Jef Van Geel van Polylak in Kalmthout, was onze gelukkige winnaar van de privé chauffeur voor een avond. Hij werd opgehaald voor een exclusieve rit met de MERCEDES-BENZ CLS 350 CDI, en getuigde over zijn rij-ervaring.
Dhr. Jef Van Geel: “Het zijn de voordelen van genot wanneer je rijdt met deze wagen. Je hebt de luxe en het comfortabele rijplezier, en toch weinig CO2 uitstoot! En natuurlijk is de privé-chauffeur voor het naar huis rijden ook een mooi voordeel!”
Garage Vriesdonk,
Concessiehouder Mercedes Benz
Bredabaan 624
2930 Brasschaat
Tel : +32(0)3/633.95.68
Website:www.vriesdonk.mercedes-benz.be

[nggallery id=140]