JVD warmtepomptechnieken – Laat de aarde uw energiefactuur betalen

Betaalbare energie is een van de grootste uitdagingen waarmee bedrijven te kampen krijgen. Met JVD warmtepomptechnieken haalt u duurzame technologie in huis en betaalt u minder energiekosten.

Marianne en Joris Van Dyck.
Marianne en Joris Van Dyck.

U staat voor een nieuwbouw of (grondige) renovatie van uw kantoor, productieruimte of magazijn? Dan weet u dat het gebruik van stookolie of gas uit den boze is om te voldoen aan het vereiste e-peil. Bij Joris Van Dyck vindt u een alternatief dat zijn doeltreffendheid en prijsefficiëntie heeft bewezen: een warmtepomp zet de warmte van grond, grondwater of lucht om naar bruikbare temperaturen voor de verwarming en naar warm water voor het sanitair.

Warme winter, frisse zomer
Warmtepomp is meer dan een modewoord. “Wij specialiseerden ons in de installatie van geothermische warmtepompen in combinatie met een waterafgiftesysteem,” zegt Joris Van Dyck. “De voorbije tien jaar legden we ons steeds meer toe op zakelijke klanten, met installaties voor showrooms, industriële gebouwen of kantoorgebouwen.” Een bijkomend voordeel is dat de warmtepomp het hele jaar door zijn nut bewijst: lekker warme temperaturen in de winter, afkoeling in de zomer. En door te kiezen voor Viessmann als leverancier biedt JVD warmtepomptechnieken een extra kwaliteitswaarborg.

JVD WARMTEPOMPENTECHNIEKENGunstig energieprofiel
Een warmtepompinstallatie is een investering die zichzelf snel terugverdient, door het gunstige energieprofiel en de lagere energiefactuur. “Bovendien recupereren bedrijven tussen de 15 tot 25 % via subsidies en investeringsaftrek,” zegt Joris Van Dyck.
Vloerverwarming, eventueel aange­vuld met wandverwarming? Ventilo­convectoren? Overberekende radiatoren? U kiest in functie van het ruimtegebruik.

Groene bedrijven
Een goede warmtepomp koppelt warmteonttrekking aan een juiste berekening van de capaciteit van de pomp en aan een evenwichtige verdeling door het afgiftesysteem. Het achtkoppige team van JVD warmtepomptechnieken deed de afgelopen tien jaar ervaring op in de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. “Die uitgebreide ervaring maakt van JVD warmtepomptechnieken een betrouwbare partner voor meer complexe projecten,” zeggen Joris en Marianne Van Dyck. “Wij helpen bedrijven ‘groener’ worden!”

Focus rendeert
Joris en Marianne Van Dyck kozen er van bij de start van JVD warmtepomptechnieken voor om zich uitsluitend met warmtepompen bezig te houden. Die focus creëerde ervaring en knowhow die toelaat grote projecten te realiseren.

logo Joris van Dyck_rgb_lowOostmalsebaan 5 – 2960 Brecht – T 03 313 85 39 – info@warmtepomptechnieken.bewww.warmtepomptechnieken.be