Laddermakerij Smits en Ladders Smits Verhuur – Ladders en steigers in alle maten

Ladders, trapladders, rolsteigers en steigers: Laddermakerij Smits en zusterbedrijf Ladders Smits Verhuur hebben alles in huis om in te spelen op uw vragen.

Peter Spelter: “De klant laat weten wanneer de steiger gebruiksklaar moet staan en wij doen de rest.”

Laddermakerij Smits koppelt een decennialange ervaring aan een oplossinggerichte aanpak. “Wij leveren ladders in hout, aluminium en polyester,” zegt Peter Spelter, die in 1990 met broer Sven in het familiebedrijf stapte.

Van trapladder tot brandvrije zoldertrap
Laddermakerij Smits ontwerpt, tekent en maakt alle mogelijke ladder- en trapconstructies, voor gelijk welk gebruik: van de klassieke trap- en brandladders over platformen voor flatgebouwen tot brandvrije zoldertrappen of trapjes in liftcabines. Vaak een gevolg van de veiligheidscontrole bij klanten. Een 3D-tekenprogramma helpt bij de perfecte afwerking van de gevraagde oplossing. Daarnaast is Smits een onafhankelijke verdeler van aluminium trappen van merken als Altrex, Solide, Layher, Wakü, Olympus, Zarges en MAP zoldertrappen.

Scandinavische kwaliteit
Voor de eigen productie van houten ladders gebruikt Laddermakerij Smits het beste Scandinavische grenen. “Mijn broer Sven kiest persoonlijk het hout uit,” zegt Peter Spelter. “Degelijk hout draagt bij tot de veiligheid en de bedrijfszekerheid van de ladders.”

Onderhoud en herstellingen nemen toe
Voor Laddermakerij Smits stopt de wereld niet bij het verkopen van ladders. De vraag naar onderhoud en herstellingen neemt toe, ook van materiaal dat niet bij Smits zelf is gemaakt.

Steigers voor bouwwereld
Zusterbedrijf Ladders Smits Verhuur is kind aan huis bij tal van bouwbedrijven en installateurs van elektrische uitrustingen, airco’s en zonnepanelen. Geen toeval: zowel zelfstandigen en kmo’s als zeer grote bouwbedrijven huren of kopen hier steigers. Huurt u, of laat u liever de montageploeg van Smits de steigers plaatsen? Aan u de keuze! “De klant laat weten wanneer de steiger gebruiksklaar moet staan en wij doen de rest,” legt Peter Spelter uit.

Herstelling ter plaatse
Een ladder laten herstellen? Vroeger een zeldzaamheid, nu letten steeds meer bedrijven op de kleintjes. Een prima idee dus, de nieuwe hersteldienst die Smits ter beschikking stelt van bestaande en nieuwe klanten. Binnenkort rijdt een speciaal daartoe uitgeruste servicewagen van Smits het land rond om ladders ter plaatse in uw bedrijf te herstellen.

Belcrownlaan 46 – 2100 Deurne T 03 354 02 95 – peter@smitsladders.bewww.smitsladders.be