Laddermakerij Smits – Iemand een laddertje nodig?

Veiligheidsvoorschriften en kostenefficiëntie maken steeds nadrukkelijker deel uit van uw bedrijfsvoering. Geen toeval dat Laddermakerij Smits steeds vaker ladders op maat afwerkt.

Peter Spelter: “Wij ontwerpen, tekenen en maken allerhande ladder- en trapconstructies, voor gelijk welk gebruik.”

Laddermakerij Smits koppelt een decennialange ervaring aan een oplossinggerichte aanpak. ”Vaak komen klanten met een bepaald idee naar hier en gaan ze naar buiten met een tekening voor een heel andere, meer efficiënte oplossing,” zegt Peter Spelter, die in 1990 samen met zijn broer Sven in het familiebedrijf stapte.

Ladders en platformen op maat
Laddermakerij Smits produceert ladders in hout, aluminium en polyester. En ladders, dat mag u ruim interpreteren: van de klassieke trapladders over ladders voor glazenwassers tot brandladders en platformtrappen. “Wij ontwerpen, tekenen en maken allerhande ladder- en trapconstructies, voor gelijk welk gebruik,” zegt Peter Spelter. Het 3D-tekenprogramma is daarbij een flinke hulp.

Attesten en gebruiksgemak
Iederéén kan klant worden van Smits, van een kleine zelfstandige tot grote havenbedrijven als Katoennatie en MSC. Logisch, want de behoefte aan gebruiksgemak, veiligheidsattesten en kostenefficiënt materiaal overvalt iedereen, ook u. Vaak zijn op maat gemaakte ladders en platformen dé oplossing.

Belcrownlaan 46 – 2100 Deurne – T 03 354 02 95
peter@smitsladders.be –www.smitsladders.be