Lexeco|Advocaten – Sterk in economie en ecologie

Veel van de uitdagingen die u als ondernemer dagelijks het hoofd moet bieden, zijn terug te brengen tot twee omvangrijke thema’s: economie en ecologie. In beide gevallen heeft u genoeg aan één aanspreekpunt: Lexeco Advocaten.

Inge De Haes.

Lexeco|advocaten is een zakenadvocatenkantoor gevestigd te Antwerpen en Kortrijk en telt 18 advocaten en acht administratieve medewerkers.

“We zijn gegroeid vanuit de succesvolle advocatenpraktijk van Marc Van Passel,” vertelt Inge De Haes. “Ons kantoor is gespecialiseerd in enerzijds economie, met de focus op contract-, insolventie- en aansprakelijkheidsrecht, en anderzijds in ecologie, waar de aandacht vooral gaat naar administratief-, milieu- en vergunningsrecht.”

Advocaat en zakenpartner

Lexeco is door en door vertrouwd met de economische en ecologische uitdagingen die u als bedrijfsleider het hoofd moet bieden. Maar daarnaast heeft u aan het advocatenkantoor ook een proactieve zakenpartner, die constructief met u meedenkt. “Wij maken deel uit van Euroadvocaten, een netwerk dat garant staat voor kwalitatief juridisch advies in meer dan 20 Europese hoofdsteden,” vertelt Inge De Haes.

Nieuwe thuishaven

Al sinds 1989 werkt het team van Lexeco in een kantoor aan de Frankrijklei. Maar in maart komt daar verandering in: de hele ploeg neemt dan zijn intrek in een veel groter pand op de eerste verdieping van het voormalige AWW-gebouw, op de Mechelsesteenweg in Antwerpen.

Frankrijklei 146, 2000 Antwerpen
Tel.: 03-233 76 55, Fax: 03-232 27 94
advocaten@lexeco.be , www.lexeco.be