LinQ – “Streaming the power of power”

Transmo, Brosius en ItelTech werken sinds kort samen onder de merknaam LinQ. Een sleutel-op-de-deur concept waarmee ze niet alleen efficiënter zijn, maar ook hun diensten en resultaten kunnen optimaliseren. Want hoewel deze drie spelers allemaal hun eigen corebusiness hebben, zorgt LinQ voor een mooi totaalpakket. Zo genieten de klanten machinebouwers van kostenreductie, een betere levering en een verhoging van hun productiecapaciteit zonder grote investeringen.

Dany Robbé: Met LinQ realiseren we elektrische installaties en optimaliseren ze zodat er geen enkele verlieslatende schakel is.

“Met LinQ realiseren we elektrische installaties en optimaliseren ze zodat er geen enkele verlieslatende schakel is. Tot elke kring perfect gesloten is. Want vandaag is energie meer dan ooit een kostbaar gegeven. En er is maar één manier om het maximale rendement te genereren: alle elementen op de slimste en meest duurzame manier met elkaar linken en laten samenwerken,” vertelt Dany Robbé. “Of het nu gaat over energiemanagement, solar systemen, engineering, beveiliging- en registratiesystemen… wij zorgen dat alles perfect samenwerkt. En dat noemen wij ‘streaming the power of power’.”

Transmo

Transmo is wereldwijd toeleverancier voor de grootste internationale spelers voor wat betreft componenten, bordenbouw, engineering, solar systemen en aandrijfsystemen voor windturbines. “En hoewel we wereldwijd actief zijn, wordt alles in Bornem ontwikkeld. Bovendien kunnen we dankzij onze rechtstreekse import van componenten erg competitieve prijzen aanbieden.”

Sinds 2011 is Transmo ISO 9001-gecertificeerd voor de aan- en verkoop van geïmporteerde elektrotechnische en mechanische goederen en bordenbouw.

ItelTech

Het 24-koppige team van ItelTech is gespecialiseerd in energiemanagement, onderhoud en herstellingen, engineering, installatiewerken, regiewerken (data- en telefoonnetwerken) en solar systemen. “Dat we hier over een erg competent technisch team beschikken, bewijst onze mooie klantenvijver, met onder meer Belgacom, Audi Brussel en GSK.”

Brosius Elektro

“Met Brosius bieden we particuliere klanten en bedrijven een totaalpakket aan van installatietechnieken. Algemene elektriciteitswerken, beveiliging- en registratiesystemen, verlichting, re-lamping, onderhoud en herstellingen,… onze ervaren techniekers nemen het allemaal voor hun rekening. Bovendien hebben we de laatste jaren ook groene energie aan ons pakket toegevoegd met de installatie van solar systemen.”

Pedro Colomalaan 9 – 2880 Bornem
Tel.: 03-860 76 80 – info@transmo.be
www.linq-belgium.eu