Login Consultants – “Eindgebruiker staat centraal bij keuze van oplossing”

Login Consultants is een innovatieve specialist in virtualisatie, migratie, desktop-deployment en applicatie-delivery. Wat kan een dergelijk bedrijf voor u doen?

Yasmina Fadli.

Login Consultants laat bedrijven efficiënt en rendabel werken met de aanwezige IT-infrastructuur. “We kijken naar de behoeften van de eindgebruiker en gaan vervolgens na hoe we de vereiste applicaties tot bij die gebruiker brengen,” zegt account manager Yasmina Fadli.

Onafhankelijk

Login Consultants levert hard- noch software en werkt dus in alle onafhankelijkheid. De klant kiest tussen drie vormen van (fixed priced) diensten. Onder ‘consulting’ valt een technische scan, workshops over nieuwe technologieën of een desktop-assessment. Projecten staan los van de opvolging. “En dus beginnen we altijd met training,” zegt Yasmina Fadli. “We willen dat de klant begrijpt wat we doen, zodat men zonder ons verder kan. Wie dat wil, kan op ons een beroep doen voor support.” Als laatste heeft de klant de mogelijkheid om zijn infrastructuur bij de experts te laten beheren. “Veel bedrijven richten zich liever volledig op hun ‘core’-business. Uitbesteding of een tussenvorm hiervan is dan een uitstekende oplossing,” aldus Yasmina Fadli.

Cloud computing

Erg ‘in’ is desktop virtualisatie, een vorm van cloud computing zonder gebruik te maken van (vaak conflictueuze) externe clouds. De beoogde doelgroep: grote bedrijven waar medewerkers op kantoor of remote ook via eigen laptops, tablets en ander mogelijke devices verbonden blijven met de infrastructuur en de hen toegewezen applicaties.

Battelsesteenweg 455E, 2800 Mechelen, Tel.: 015-69 69 00
Fax: 015-69 69 01, y.fadli@loginconsultants.be, www.loginconsultants.com