LRB Bedrijfswageninrichting & toebehoren – “Optimale ingerichte bedrijfswagen levert geld op”

De aanschaf van een bedrijfswagen is één zaak, een goede inrichting ervan een andere. LRB heeft alles in huis om de efficiëntie van uw bedrijfswagen te verhogen tegen een betaalbare prijs.

Een bedrijfswagen is steeds vaker een mobiele werkplek. Een efficiënte en veilige inrichting levert tijdwinst en dus economisch rendement op. Met een degelijk ingerichte wagen gaat het werkplezier van de medewerkers de hoogte in. Bovendien creëert een verzorgde bedrijfswagen een professionele indruk bij uw klanten. Tot slot geeft het optimale ontwerp alles een plaats waardoor het juiste onderdeel of gereedschap meteen bij de hand is.

Maatwerk

Luc Ryvers heeft al meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche en is al bijna 15 jaar actief met de inrichting van bedrijfswagens. LRB is een middelgroot bedrijf, wat de nodige flexibiliteit biedt om de planning aan te passen aan de (acute) behoeften van de klant. “Onze inrichtingen in staal hebben een scherpe prijs,” zegt Luc Ryvers. “Het gaat vaak om maatwerk én toch zorgen wij ervoor dat de LRB inrichting op korte termijn gemonteerd wordt. Dat zijn drie sterke punten.” De klanten van LRB zijn kleine, middelgrote en grote bedrijven, gesitueerd in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams Brabant en Limburg. Sinds kort is LRB ook vertegenwoordigd in Nederland. Desgewenst levert LRB ook transportservice (wagen ophalen en terugbrengen).

LRB als moderne smid

LRB biedt het totaalpakket van advies, planning tot montage van de inrichting van uw bedrijfswagen. De inrichting in staal is een eigen product van LRB. “Stevig, degelijk én verstelbaar,” zegt Luc Ryvers. “De inrichting is door zijn kwaliteit en flexibiliteit steeds over te bouwen naar de volgende (nieuwe) wagen, zo is uw inrichting af te schrijven over meerdere bedrijfswagens. Het modulair meccanosysteem biedt onbeperkte mogelijkheden. We zijn sterk in maatwerk in hout en staal. Eigenlijk zijn wij een moderne smid. Wij denken met de klant mee en vinden altijd wel een oplossing voor heel specifieke problemen.”

Aluminium inrichtingen en vloerladen

LRB breidde dit jaar het aanbod uit en levert nu ook ALUCA-inrichtingen in aluminium. Tezelfdertijd worden praktische vloerladensystemen aangeboden. “Aluminium wordt vaak verkozen door overheidsinstellingen,” zegt Luc Ryvers. “Gemeentelijke diensten, brandweer of politie. Maar ook bedrijven waar gewicht een belangrijk issue is, kiezen voor aluminium. Het creëert een aanzienlijke gewichtsbesparing en is toch kwalitatief zeer stevig. Vloerladen laat toe om uw materiaal en gereedschap onder de laadvloer op te bergen en is ideaal voor het optimaal benutten van de beperkte ruimte in een kleinere bestelwagen.”

Een oplossing voor elk probleem

LRB denkt steeds aan een maximale opslagruimte met minimale moeite en biedt een brede waaier aan oplossingen. Een greep uit het aanbod:

• bedrijfswageninrichting;

• duurzame antislipvloeren;

• perfect passende zijwandbekleding;

• bagagedragers;

• glasdragers;

• side-bars;

• veiligheidsverlichting (zwaailichten, lichtbalken, enzovoort);

• diefstalwerende raamroosters en elektrische pensloten;

• standkachels en stroomomvormers 12V-220V;

• maatwerk in hout en staal.

Meerseweg 97 – 2321 Meer
Tel.: 03-315 90 90 – Fax: 03-315 89 01
info@LRB.be – www.LRB.be