Lucas Creativ – Maatwerk in schilderijkaders

Op zoek naar de geschikte leverancier van stijlvolle inlijstingen voor uw kantoormuren of eigen woning? Bij Lucas Creativ bent u aan het juiste adres. Het bedrijf van Nan Macquoi is specialist in het inlijsten van kunstwerken, foto’s en allerlei boodschappen in kaders van eigen productie. Het bedrijf levert maatwerk, maar dan wel – via zijn 13 winkels – op grote schaal.

Nan Macquoi.

Toen de familie Macquoi Lucas Lijstenfabriek in 1991 overnam, bouwde zij de fabrikant van kaders om tot een ‘inlijstconcept’ dat ze over heel Vlaanderen uitrolde. Vandaag wordt er door hun dochter, Nan Macquoi, vanuit de centrale zetel in Meerhout een netwerk van 12 andere vestigingen bediend. U kunt er terecht om de kunstwerken voor uw bedrijf of voor uw privécollectie, op museumkwaliteit te laten inlijsten. Elk product, elke boodschap in haar juiste kader.

“De lijsten worden hier in eigen atelier geproduceerd, volledig naar wens van de klant; het inlijsten gebeurt in het eigen atelier van de lokale vestigingen,” zegt Nan Macquoi. “Er is keuze uit 1.200 referenties voor nieuwe kaders. Maar we doen meer: ook restauraties van uw antieke kader, spiegel, enz. Vakkundig herstellen en aanbrengen van bladgoud of bladzilver. Werkelijk een ‘kunst’ ambacht.” Lucas Creativ bouwde ook een tweede activiteit uit in de 13 winkels van het bedrijf: een breed gamma aan creatieve materialen. “Heel wat bedrijven kopen die materialen in voor events als teambuiding en workshops,” besluit Nan Macquoi.

Molsebaan 33, 2450 Meerhout
Tel.: 014-30 04 75, info@lucascreativ.be, www.lucascreativ.be
Paleisstraat 12, 2018 Antwerpen – Boomsesteenweg 56 a, 2630 Aartselaar
Bredabaan 1303, 2900 Schoten – Laagstraat 6, 9140 Temse
Baron Fr. Du Fourstraat 4 Bus 3, 2300 Turnhout